Zeynep3434_ Muayene 2250 Normal dogum 29500 Sezeryan 34900 Istege bagli sezeryan 57.000 Fiyatlar bu sekilde
Kubrakaya34 Zeynep3434_ muayne ücreti ve Zorunlu sezeryan sigortalı fiyatimi eşimin bide sendika indirimi var %25 geçerli mi acaba muayne ve doğum ücretinde
rumeysa_81 Zeynep3434_ peki hastaneler arası neden değişiyor acaba? Bende Medipol bahçelievlere gidiyorum sorduğumda normal 40 sezeyan 62 denildi. Aynı hastane değil mi? Şaşırdım
Nurci Mervegulmek2508 geçen sene orada doğum yaptım hastahane ve doktordan memnun kaldım ama şuna dikkat edin ben gündüz doktora gittim bir sıkıntı yoktu gece suyum gelince acil doğuma alındım o gece nöbetçi olan doktor başkaydı ce onun doğum ücreti daha fazlaymış ben oyüzden fazla ücret ödedim bunu hastahane ile konuşun size uyarsa bilmem ama bana çok saçma gelmişti o anda durumum acil olduğu için mecbur verdik
Mervegulmek2508 Nurci evet bize de bu bilgi verildi bir de odalar tek kişilik miydi erkek refakatçi kabul etmemeleri doğuma alamamaları falan çok olumsuz geldi devletten pek farkı yok gibi. Temizlik konusu nasıldı hastanenin? Dönüş yaparsanız çok sevinirim 🌸
Nurci Mervegulmek2508 temizlik yemekler falan çok güzeldi hastane ve personelden genel olarak memnun kaldım erkek refakatçi olmaması benim için dert değildi çünkü birtane daha oğlum vardı eşim onunla kalacaktı ücret dışında genel anlamda herşeyden memnundum ben
Nurci Mervegulmek2508 odalar tek kişilikti camı olmayan odalar varmış gece acil gidince o odaya denk geldim ben ama asla duramadım sabah camlı bir odaya geçirdiler sanki 3 oda birleştirilmiş gibiydi okdar büyük
rumeysa_81 Kubrakaya34 bende sendikalıyım sadece muayenede indirim oluyor doğumda indirim yok. Ocakta da fiyatlar güncellenecek.
Kubrakaya34 rumeysa_81 evet öyleymiş az önce hastaneyi aradım konuştum sendika indirimi doğumda geçerli değilmiş zorunlu sezeryan 35 bin esenler medipolde
Nurci hhllyyaa eğer kalacak hiç kimse yoksa mecbur kalıyor eş yanında ama eğer seçenek varsa izin vermiyorlar
hhllyyaa Şaka bir yana ama bana direk tabiki kalabilir falan demişlerdi özellikle tekrar soracağım kalamazsa hastaneyi değiştiririm benim özel seçmekteki amacım zaten eşim kalsın diye mırın kırın edeceklerse baştan değişiklik iyidir