sryldzzz Sağlık ocağına gittim şurup ve krem yazdı bunlar çözüm olur mu ?makat bölgesinde fındık şeklinde bi çıkıntı olmuş ,sürekli ağrım var tuvaletten çıkınca ağladım bugün 🥲
Aycegul sryldzzz sryldzzz bende yıllardır var canım o meme ilk gebeliğimde çok kötü olmuştum bende tromboze hemoroid olmuştum oturamıyordum yatamıyorum sağa sola dönemiyordum sezaryen doğumdan sonra geçti gitti şükür kabız olmamaya çalış bol su iç kuru beslenme sakın acı baharatta tetikliyor yanmayı ağrıyı normal doğum azdırmış olabilir ıkınma sürecinde bi genel cerrahiye gitmeni öneririm
Esraa00 sryldzzz sezaryen yaptığım halde fındık ne kelime erik kadar 3 tane dizilmişti Onun ağrısı beni deli divane etmişti Sezaryen ağrısı neymiş dedirtti Ama 20.günü falan biraz küçüldü Sonra da patladı galiba kanadı baya
annesim220508 sryldzzz doğumdan sonra oluşanlar zamanla geçiyormuş biraz daha geçsin bence eğerki hala devam ederse doktora görünün ama evet en iyi çözüm kabız olmamak
sryldzzz Aycegul tavsiyelerin için çok teşekkür ederim dikkat edeceğim inşallah kısa zamanda toparlarım doğumdan daha çok yordu bu hemoroid beni 🥲
sryldzzz Denizinannesiii34 ssnur bi yere gittiğiniz zaman toplayıp götürmek en büyük avantajı bence bide ahşap beşiklere göre daha geniş o yüzden daha uzun vadeli kullanımı kimini görsel oIarak mutlu etmiyor bi ahşap beşik kadar estetik değil görünümü ☺
sryldzzz Esraa00 evet gerçekten öyle doğum anında böyle sancı çekmedim bende öyle hassas bir nokta ki 🥲
AybarsUmay_ sryldzzz axol procto diye bi krem tamamen bitkisel bende 29 haftalık hamileyim resmen oturamıyodum ve ağlıyodum benimde şişlik vardı çok rahatladım 2 3 gün düzenli kullanınca geçti şükür