Cimcime30 Kızlar beş gün var regle bat 7 akıntıyla beraber kan geldı yerleşme olsa pembe gelırdı dımı ama ben bu kadar erken regl olmam 32 33 günde bir oluyorum geçen ay 5 temmuzda oldum
merveaslannn Cimcime30 canım yerleşme kanaması genelde kahverengi veya pembe oluyor ama içinin rahat etmesi için istersen bir erken gebelik testi yaptır
visnelicheescake Cimcime30 valla kişiden kişiye değişir bence kimisi kahve pembe görür kimisi üzerine adet görme gibi yaşar
Cimcime30 visnelicheescake bılemedım valla sabah yaptım teste daha erken ben hafıf gördüm ama bılmıyorum
Minasuu22 Leeylaaa şuan aynı durumdayım canım bat 6 Ağustos sadece leke olarak geldi en başta dün ve bugün koyu kahve ve açık kırmızı tonlarda geliyor az miktarda regl ağrısına benzer bir ağrımda yok ilk defa böyle bir şey yaşıyorum
Leeylaaa Kime sorduysam normal adetsin sen falan dediler ama Allah nasip etmeyeceğini hayal ettirmezmiş ♥️
Leeylaaa Cimcime30 aşkım erken belki de daha bekle geç döllenme olduysa bir hafta 10 gün sonra yine yap