cansuuusuu kızlar sonucum çıkmış .E nabız da 2 değerimde referans dışı görünüyor FreeBetaHCG = 5.40 PAPP-A = 77.6 Yazıyor araştırdım biraz iki değerde düşük diyor ama bilmiyorum anlayan var mı
Azizer cansuuusuu canım bu şekilde belli olmuyo doktor rapor cikartiyo o şekilde anliyolar yani bu şekilde anlamak mümkün değil
Zge12 cansuuusuu tek başına bi anlam ifade etmiyor bu kuzum doktorun ekranına grafik şeklinde düşüyor ona bakıp yorumlama yapılıyor
Minikkkk_0 cansuuusuu cansuuusuu sakın canını sıkma bende de böyle değer yazıyordu grafik bir türlü çıkmamıştı chatgpt ye attım 1 değer iyi diğeri düşük çıkmış yüksek riskli down sendromu olabilir dedi rapor bi çıktı risksiz Herşey çok iyi çünkü senin bu sonuçlarını değerlendirirken yaşın vs Herşey değerlendiriyor önemli olan grafik
Minikkkk_0 cansuuusuu ben devlette yaptırdım ama kanlar çömü laboratuvarında incelendiği için farklı hastane olduğundan doktor ekranından çıkmıyor laboratuvardan sonucu kendiniz gidip almanız gerekiyor ben iki haftanın sonunda aradım hastaneyi laboratuvara bağlandım sordum çıktı mı diye çıktı dedi gece 23.30 da gittim aldım valla isterseniz sizde bir arayın