Kdkdjd_737 Lamraaa arzum almıştım 7 bindi indirime girmişti 5 bine almıştı eşim doğum günü hediyesi 😂
Morrinah Lamraaa kiwinin var bende hediye almışlar normalde 2 süpürgem var onuda günlük kullanıyorum memnunum şahsen
lee_ann Lamraaa Philips speed pro aldım 3 yıldır kullanıyorum aşırı memnunum çok şükür her gün kullandığım halde asla çizilme veya bozulma olmadı
Talentedmom Lamraaa ben Bosch ultimate7 almıştım memnunum ama Bosch alırsanız çift bataryalı öneririm
happyboy_ Morrinah bende de Kiwi var olmasa daha iyi tozu felan iyi alıyor ama emişi çok zayıf sizdeki hangi model
Kdkdjd_737 Lamraaa >!!< canım arzum Ar4202 kırmızı dik süpürge yaz trendyolda çıkıyor aynısı çok kullanışlı
Morrinah happyboy_ günlük kullandığım gırgır niyetine bir makine kendisi 4040 modeliymiş çok üstün oerformans beklemediğim için memnunum sanırım 🤣
tatlibebegim_ lee_ann ay bende onu kullanıyorum normalde yıkıyodum her tarafını ucunu falan kışın peteğin üzerine koyuyodum bu seferde aynı şekil yıkadım kurusun diye koydum dışarı kurudu ama çalışmadı ya neden öyle oldu acaba 2 aydır yeni servise gönderdim
lee_ann tatlibebegim_ acaba tam kurumadı da çalıştırdığınız zaman motora su felan mı girdi bende hep yıkıyorum filtresi dışında ama bir sıkıntı görmedim
cizgilidefter Lamraaa black decker dikey süpürge. Çekiş gücü müthiş bir tık ağır ancak 2 yıldır çok memnunım
tatlibebegim_ lee_ann bende hep yıkıyodum ya kesin dediğiniz gibi yaptım sonrasında kurutma makinesi ile kuruttum ama giden gitmişti🙄
lee_ann tatlibebegim_ evet olan oldu sanırım 😬 umarım bi an önce çıkar dikey süprügesiz olmuyor temizlik evde inan
tatlibebegim_ lee_ann öyle vallahi kablolu var ve aşırı zorlanıyorum oğlum peşinden koşuyor oynuyor falan😂
lee_ann tatlibebegim_ Ahaha öyle olunca insan hiç temizlik yapmak istemiyor oğlanlar genelde hep süpürge makinenin peşinden gezerler 🤣