Petrikor1 Silaaaamom2025 doktora neden olur diye sorduğumda bu ne senlik nede bebekle alakalı bir durum, tamamen plasentanın kendi konumlanması, ile ilgili bir durum demişti.
Kukoss idilaytun evet 2 hafta erken dogum yaptırdılar tansiyonu etkilenmisti bebekte kendiside cok cok iyiler
idilaytun Kukoss çok şükür. Benim de plesenta rahim ağzına yakınmış üç haftadır hastanede yatıyorum kanamam oluyor her gün
Kukoss idilaytun onunda oyleydi yasakti ayaga kalkmasi aylarca yatti ama saglikla kucagna aldi sonunda biraz sabir zor ama mecbur :)
Gnypyrz idilaytun benımde öyle bıde kordon plesentaya dolanms 35te sonlandıralım dediler pazartesi randevum var Salı gün 35haftalık olucam korkuyorum yha ne olur nasıl olucak dıye düşünmekten kafa gitti
Seymatrkay tahamommy Bu iş beklemeye gelmez. Plesanta previa ciddi bir durum. Kanama durdu zannedersin yine gelir. Sizi korkutmak istemem ama sizi takibe alacak şehir Hastanesi’ne gidin. Gerekirse yatis versinler. Evde geçen her dakika sorun olabilir.
tahamommy Seymatrkay teşekkür ederim 1 ay önce normal doğumla kucağıma aldım çok şükür 37. Haftada yukarı çıktı plasenta
idilaytun Gnypyrz inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu kolaylıkla 🙏🏻 maşallah 35 e kadar gelmişsiniz 🧿 güzel olacak sonu ben inanıyorum
Gnypyrz idilaytun sureklı hastane yatış seklınde gelebıldık şükür kanamalarım 28haftada başladı 29haftada yatış yapıldı 1hafta iğne falan o şekilde geldik buralara