cansuvet katlav ya bi şey dicem bende de feci kepek oldu. Önceden biraz vardı şuan çok kötü oldu. Bence vücuttan suyu da iyice çekiyor ya iyice kuruyor bol bol su içmek lazım
yasen1 songul11 eeee sen sıgara içiyorum deme ben normalde günde 1 paket şuan işte azalttım 5 tane falan
YuvarlanamayanPaanda yasen1 bir ile ikincisinin arasında 4.5 yaş ikiyle üçün arasında 28 ay üç ile dört arasında 26 ay olacak inşallah
yasen1 YuvarlanamayanPaanda maşalllaaan ne güzel ard arda büyütmek zor oluyor mu Benım olgumla aralarında 5 yaş olcak
dimpleuser Bu site hesaplaması ileri tarih veriyor aslın da 4 5 gün fark var normalden. Tüm gece mide ağrıları ile geçirdim. İnşşah bugün olmaz .yanma batma hepsi vardı ishale bile çevirdi. ,şuan geçmiş gibi ama hafif batma var midemde
YuvarlanamayanPaanda yasen1 valla çok zor oluyor ama 2-3 yıl sonra elim boşa çıkar rahatlatım hepsi bir arkadaş olurlar
haticedrd Kızlar şuan 8+3 deyiz 2 hafta önce ilk kontrolüme gittim. Doktor 5-6 haftalık gebelik görünüyor henüz kalp atışı oluşmamış iki hafta sonra tekrar gel dedi. Normalde çarşamba günü sabah gitmem gerekiyor ama eşim çalıştığı için haftaya pazartesi yani 9 haftalıkken gitmeyi düşünüyorum. Sizce bu hafta mı gitmeliyim yoksa haftaya gitsem daha mı iyi olur
asil15 haticedrd seninle aynıyız canm bende 2 hafta önce gitmiştim yarın randevum var bebek ve kalp atışı için gidicem bence pazartesi gitmende bir sorun olmaz kalp atışını daha net duyarsın
yaseminerten rvsss ya ben 7+4 haftalığım afet tarihine göre ultrason da 6+4 çıktı doktor normal dedi ama 1hafta geri gibi yaşayan var mı
Nunix- Normalde son adet tarihim 28 Mayıs ama emzirdiğim için yumurtlama geç olmuş o yüzden bebekle uyumlu 2 Haziran olarak aldık son adeti kalp atışı oluşmuş ama doktorumuz eskisi gibi küçük haftada dinletmiyorum artık tercih etmiyorum dedi saygı duyduk genel durumu iyiymiş bunu duymak yeterli geldi
asil15 haticedrd Aminn inşallah canım bugün biraz stresliyim bir taraftan yarın olsun istiyorum bir tarafım olmasin diyor