kocamaduru yasen1 inşallah 28 ☺️ bir de ben 3 sene sonra hamile kaldım ilk bebeğime pcosluyum şimdi bazen düşününce şaka gibi geliyor🥰
yasen1 kocamaduru bende ilk oğluma Klomen ile hamile kaldım ikinci içinde yine Klomen kullandım 2 ay olmadı kıla tekrar deneriz demiştik Allah nasip etti ama bızde çok şaşırdık
twincebaby yasen1 8 hafta 5 günüm ben de . en son 7. hafta gittik kalp atışı duyduk folik asit başladı . peki şimdi tekrar ne zaman gitmekmgerek ne sıklıkla gerek .
yasen1 twincebaby artık aydan aha gidebilirsiniz bi sıkıntı vs olursa da gidersiniz gerek kalmaz öyle şeylere de inşallah rutin kontroller gidersiniz
songul11 Yakamoz20 ya benimde aynısı ama çok korkuyorum bişi olacak diye sana da öyle oluyor mu benim ilk gebeliğim
songul11 10 Mart Allah nasip ederse geçen hafta kalp atışını duyduk sağlıkla kucaklarıma alırız inşallah ilk gebelik korku ve heyecan var sizlerde de bu durum oluyor mu
firsttimemother yasen1 6+4 ten sesleniyoruz, geçen hafta kese göründü. Bu hafta kalbini duymayı bekliyoruz bakalım. 🐥