yasen1 ikball1 normaldir değerin ama doktora git senın kese gözükür rahat ikizse de en azından anlaşılır
cizgilidefter ikball1 merhaba. Ben de 5 haftadayım. Haftaya ilk kontrole gideceğim ancak yorumunuzu görünce merak ettim. Acaba neden bu kadar kan verdiniz? Neye bakılıyor? İlk gebeliğim bilmediğim bir durum sanırım
ikball1 yasen1 merhaba kalp atışını duydunuz mu Ben bugün duydum normalde 7hafta 1 günlük ama ultrason da 6hafta 3 cikti
selo81 Mihrasina_ Benimde bugün 6+1 2 Nisan doğacak gösteriyor inşallah Aynıyız ayın 13 de kalp atışını duymaya gideceğim İlk öğrendiğimde beta sonucum benim 3 bin küsür dü
ikball1 cizgilidefter benimde ilk gebeliğim çok bilgim yok ama enfeksiyon varmi diye bakılıyor kan grubuna rutin değerlere bakılıyor benim öyle bakmış
cizgilidefter ikball1 ah anladım. Bu kadar fazla olmasını beklemiyordum 😅 sanırım kan vermekten korkmamak gerekiyor artık 🫣 Teşekkür ederim
sadecebuss ikball1 benim de ilk gebeliğim benden o kadar kan almadılar ama görümcemin ikinci 7 tüp kan almışlar