pembeayakkabilikiz yasen1 bende çarşamba günü gıdecegım doktora daha gıtmedım umarım hersey yolundadır kalp atışını duyarım 😍
yaseminerten yasen1 7+2 haftalık ben keseyi gördüm geçen hafta kontrol de doktor kalp atışı oluşmuş ama küçük diye kalp atışını dinletmedi pazartesi günü kontrole gideceğim
songul11 Yakamoz20 ya benimde aynısı ama çok korkuyorum bişi olacak diye sana da öyle oluyor mu benim ilk gebeliğim
Mihrasina_ 5+3 benimde mart gösteriyor henüz beta takibi yaptık güzel ilerledi pazartesi kese için gideceğim inşAllah görünür
yasen1 5+3 benım 1 Nisan gösteriyor ama erken olcak mart 20 sinden sonra diye düşünüyorum sezaryan ikinci gebeliğim dün kan verdim 8023 küsürdü şuan gitsem kese gözükür de kalp atışı emın değilim
Mihrasina_ yasen1 ay aynıyız evet benimd 1 Nisan diyo ama ben adetime göre geç döllenme olduğunu düşünüyorum 2 gün önce 899 betam şuan 2 bini geçmiştir diye düşünüyorum
yasen1 Kuşlar ilaç olarak ne verdi doktorunuz dün acilde enfeksiyonum çok çıkmış idrarda antibiyotik verdi hamilelerdr kullanabiliyor dedş suya eritmelık onun harıcınde folik asitl kullanıyorum
yasen1 Mihrasina_ aynı benımde düğünümüz vardı ben stresden falan söküleledım sandım 28 temmuzda test yaptım evde direk çıktı koyu bi şekilde emın olamadım tekrar yaptım oda aynı şekilde çıktı dün kan verdim
yasen1 pembeayakkabilikiz bende Salı gidicem merak edıyorum umarım güzelce ilerler herşey sağlıcakla kucaklarız