Kızlar 2,5 ay önce anne oldummm sonunda bebeğime kavuştum biraz erken kavuştum 35+6 da iken geldi size burda güzel pozitif doğum hikayemle geldim inşallah aynı şekil rahatlıkla doğurursunuz tabiki (erken doğurma kısmından bahsetmiyorum😆) bebeğim 27. Haftadan beri doğum şeklinde idi kafası aşağıdaydı baskı yapıyordu doktorum bi sıkıntı görmedi aşağıdaydı hep yönü sonrasında her gece bu yüzden çişe kalkıyordum baskıdan dolayı 10 dk da bi bi gece yine çişim geliyor gibi hisettim ve yataktan kalkacaktım biraz durup öyle kalkayım dedim başım dönmesin diye ı sıradan bi baktım kendiliğinden geldi çişim az ,bi kalktım tuvalete gittim peçete ile sildim beyaz sarı şefaf kanlı akıntı gelmiş korktum doğum mu başlayacak dedim nişan geldi bidaha sildim yine geldi korktum 2 dk olmadan eşimi uyandırdım suyum geldi diye üstünü giyinirken eşim 5 dk olmadan alt karnıma sancı geldi adet sancısı gibi hafif agrıdı sonra birden daha şiddetlendi yürüyemedim arabaya bindik hastane 10 dk bile değil gittik doktorum o hastanedeydi zaten özel hastaneydi doktoru aradılar gece saat 3 buçuk beni Altan muane etmesi gerekiyormuş çatı muanesi yaptı o an evet sancım ağrım var diye ekstra ağrım oldu neyse nst ye bağladı sancılarım çıktı sezeryan diye konuşmuştuk sezeryan olacağım diye biliyordu doktorum kan aldılar benden 1 saat sonra çıkacak çıkmadan ameliyathaneye alamayız dediler o sırada odama aldılar benim sancılarım iyice geldi 5 dk da 1 e düştü ölüyorum sandım ama ölmedim sırtımdan doğru geliyordu ağrı alın alın diyorum kan sonucu diyorlar bu sırada komple suyum boşaldı kalmadı doktor geldi alıyoruz dedi ameliyathaneye gittik zaten ben normal doğum sancısı çekmişim bebek gelmiş kafası sedyedeyim iğne yapacaklar doktora dedim ki büyük tuvaletim geliyor gibi oluyor bi baktı bebek gelmiş 10 cm açılmış boşuna ameliyat etmeyeyim yazık çıkmış gelmiş bebek dedi bende tamam dedim 5 dk ıkınma sonrası bebeğim dünyaya geldi ama beni kan sonucu beklerken bebeğim susuz kalmış 2 gün küvezde kaldı 2800 doğdu 47 cm şuan iyiki de normal doğum yapmışım hemen iyileştim 2,5 aylık olduk şimdi sizde inşallah güzel doğumlar gerçekleştirirsiniz