ozgyrs Arkadaslar 28 haftalık hamileyim karnım cok çatladı derin kırmızı çatlaklar ve kaşıntısı öldürüyo beni kaşımamaya calıstıkca kaşınıyo ve yanıyo. Çarşamba günü doktor kontrolum var ama dayanamıyorum 🥺 başına gelen yada fikri olan varsa nolur yardımcı olun 😣😣😣
Aysktr ozgyrs vazelin yada saf zeytinyağı sürebilirsin Kasıma bide kasıdıkca daha kötü olur karnın sürekli nemli tut
Bitterinannesi ozgyrs canim madecasol kremi duymustum o kizarikliklara cok iyi gekiyirmus Ben hindistancevizi yagi suruyorum oda cok iyi geliyor
Aysktr ozgyrs o zaman genetik mi 😒 ne yapsan da çözülmez de allah yardımcın olsun dus falan yap bari en azından hafifler sızısı 😕
Esraesra06 Bitterinannesi medicasol hamileyken kullanılmıyor olabilir iyi araştırmak lazım canım ama hindistan cevizi yağı çok iyi ben 3 aylıktan beri kullanıyorum şuan 31 haftalığız henüz çatlağım yok umarım doğurana kadar olmaz 🙏🏻
ozgyrs eliffylmz benım cok erken çatladı tedbir alamadım 15. Haftada basladı. Sonra ne sürsem fayda etmedi 😣 nemlendirici krem bebe yagı dediler onu surdum ama çatladıkca çatladı. Artık catlamasını geçtim önune geçemiyorum ama kasıntı cok kötü🥺
Bitterinannesi ozgyrs benim heniz yeni ama ben ogrendigim gunden itibaren basladim banyodan banyoya suruyorum kavanozun icinde gratisten almistim 10+5 iz 3-4 aydan sonra catlak kremine baslicam bakalim umarim catlamam
Aysenazz ozgyrs ozgyrs liarac kullanıyorum ilk gebeligimde de kullandım fakat sadece krem ile olmuyor gunde en az 2l su tuketmen gerek böylelikle catlak olmuyor
Ahsenveannesi ozgyrs benimde cok kasinip aciyordu birden kirmizi derin catlaklarim oldu once karnimi suyla biraz islatip zeytinyagi suruyorum masaj yapar gibi catlagi onlemiyor tabi ama kasintida olmuyor gun icinde bebe yagi ve zeytinyagi donusumlu suruyorum
ozgyrs Ahsenveannesi canım kaşıntıya iyi geliyosa herşey yaparım. Dediğin gibi çatlak önlenmiyor, bende ondan vazgeçtim zaten 😊🙈
Ahsenveannesi ozgyrs benim iyi geldi sabah gumde 2 3 defa nemlendiriyorum yagla ama oncesinle tenin islak olmali ki nemi tutsun once ilik suyla gobek bolgemi islatip oyle yag suruyorum
MerveNural ozgyrs hametan kullannnn siddetlee tavsiye ederim kesinlikle hamilelikte kullanilabilir krem tescillidir doktorumdan izinlidir
MhrbnYlmz MerveNural Merhaba 14 haftalık hamileyim ama hala bi krem kullanmadim daha dogrusu daniştigim kimseden bi tavsiye alamadim demis oldugunuz krem ise yarar degil mi
MerveNural ozgyrs hayir yag falan surmeyin hic bişey gecirmiyor catlamis yeri daha tatli kasindiriyor ben 2 hafta bayildim resmen hametan hem nemlendiriyor hem kasintisini aliyor hem toparliyor
Nurten64 MerveNural mrh benimde şuanda 10 haftalık kaşınmaya başladı göbeğim şuanda hiç çıkmadı zaten zor bi gebelik geçiriyorum ilk gebeliğim 7 haftalikti gelişmediği için alındı bu sefer mide bulantısı tiskinme çok oldu şimdide kaşıntı başladı hematem iyi geliyorsa hemen başlıyayım