aslhnkrts9 Accountant evet evde bi hediye kutusu içinde duruyo çoğu . İlk öğrendiğim ve doğmadan hemen önce ki ultrason fotoğrafını , hastanede takılan bilekliği çerçeve içine koydum öyle duruyo 🥰
prenses34_ Accountant evet iki oğlumun da ultrason fotoğrafları dosyada yıllardır orda saklarım hatta geçen gün çıkardım baktım 🙂 şimdi 3.ye hamileyim onunda orda saklamayı düşünüyorum evim küçük olmasa brnde çervelettirirdim ama çocuk odam çok ufak sadce ranza siğdirabildik
Rose_07 Küçük bebek albümleri vardı o zamanlar onun içinde koydum, hastane bilekliği , ilk yaptığı resim 9 yıldır duruyor :) bir ömür de duracak. 🤗
Accountant Rose_07 çok iyi saklamışsınız benimde bir dosyanın içinde bir sürü duruyor fikir arayışındayım 🙂
Accountant nilsumm renkliyi bende öyle yapıp odasına koyacağım ama her muayenede verilen siyah beyazları nasıl saklıyorsunuz
nilsumm Accountant Onlarıda bir dosyaya koyup Saklıyorum evde fazladan fotoğraf çerçevesi bulsam ona koyuyorum yada
Middlemistt Accountant eşimle ikimize ait fotoğraf albümü var onun içine koydum kaybolmasın diye büyüdüğünde bir kısmını ona anı olarak verebilirim
Accountant prenses34_ güzel bir deftere yapıştırmayı düşündüm aslında ben ama silinir yada üst üste geçerler diye cesaret edemedim
Accountant prenses34_ minik çerçeveler var şifonyere koymak için öyle yapabilirsiniz bende öyle yapacağım zaten büyük düşünmüyorum
prenses34_ Accountant Evet ama odalarında olmadıktan sonra anlamı yok bence inşallah ilerleyen zamanlarda odalarını büyütürsem yaparım :) muhtemelen bizim odayı çocuklara devredecez biz çocuk odasına geçecez 😂
Yazmelegi_ Accountant kızımın odasında küçük pano var o panoya sırasıyla tek tek igne ile tutturdum o şekilde duvara da astık duruyor. Bu bebeğime de oyle yapicam
Accountant Yazmelegi_ ışık aldıkça silinmiyor mu öyle ben buzdolabına yapıştırmıştım rengi kaçmaya başlayınca kaldırdım
Deletedmom_297 Accountant koli bandı ile üstünden geçip kağıdın yıpranmasını engelledim daha ilk defa dün aldım fotoyu inanılmaz bi andı benim için bundan sonrakileride bantla sağlamlaştırıp albüme koyacağım bi kaç tane de fotoğraf çerçevesine yapacağım
Pamiramsi Accountant bir defter aldım, ultrasona gittikçe içine notlarla birlikte deftere yapıştırdım, kızım doğdu ve doğduğu günü de yazacağım. İlk günleri haftaları ayları yaşları vs. Ve 18. Yaş gününde hediye edeceğim ☺️
Accountant Pamiramsi ya bunu bende düşündüm bir fırsat bulamadım artık doğum geldi çattı çok iyi yapmışsınız gerçekten
Yazmelegi_ Accountant yok henüz bir sorun olmadı 2 yıldır duruyor mutfakta da var dolapta ondada sorun yok
Rose_07 Accountant bir öneri daha verebilirim. Çerçevede bile bazen rengi solup yıpranıyor. PVC kaplama yapan yerler var. Hani erki kimlikleri kaplatırlardı hatırlarmısınız. O şekilde kaplatırsanız uzun yıllar dayanıklı kalır.