Moz Merhaba, Bizim bugün 5+4 görüş günümüzdü yolk sac için gelmiştik ama sürpriz oldu.Minişim 6+0 ile uyumlu şuan.Dualarınıza talibim sürecim sorunsuz ilerlesin inşallah.Allah bekleyen herkese nasip etsin,bizler de sağlıkla kucağımıza alalım amiin❤️❤️❤️ @Smge92 @aycicek_ @Esmakeskin @vilanelle @erikarpuz @adatuna
aycicek_ Moz yaaa bak kalp kalbe karşı bende yazacaktım gittin mi.diye maşallah tebarekallah inşallah hep böyle güzel güzel sağlıkla ilerlesin minik kalp ❤️
erikarpuz Moz aminnn çok sevindim canım sağlıkla büyüsün inşallah 🥹 büyük çıkması sevindirici demek ki kan sulandırıcı işe yarıyor bebeği besliyor masallah
asil15 Moz maşallah sağlıcakla kucağınıza alın inşallah darısı bana olsun inşallah 5 ağustos randevum var inşallah görürüm
aycicek_ Moz bende 4000 lik kullanıyorum çok şükür bi sıkıntı olmadı şimdiye kadar sen neden 6000 lik istiyorsun
Moz aycicek_ bide kalp atışını bana sormadan açıp dinletti ilki derinden geldi sonra tekrar açtı güçlü geldi ikisi total 4-5 saniye sürmüştür.Sorsaydı dinlemek istemezdim o an bi şey diyemedim.Umarım bi zararı olmaz
aycicek_ Moz yok yok hiç korkma canım hatta şunu söyleyim dozun fazla geldiği zaman da Allah korusun sebebş belli olmayan kanamaya yol açabilşyormuş. O yüzden doktoruna güveniyorsan devam et bu şekilde Allahın izniyle bi şey olmaz.
aycicek_ Moz yaa işte kötü olaylar bizş ne kadar pimpirikli yapıyor sen hiç korkma kötü bi şey olsa kimseninkine yapmazlar
Smge92 Cok sevindim senin adinaa yaa 💕 saglikla al insallah kucagina. Hepimiz saglikla alalim insallah.