Asill01 Mineldeva0 artık enabıza sonuclar hemen düşmüyor son güncelleme sonrası önce doktor görüyor 3gün sonra düşüyor e nabıza doktoruna git canım
Asill01 Mineldeva0 aynn kuzum önce doktor görüyo onaylıo sonra enabıza düşüo direk kan verdiğin yere git aynı şey başıma geldi oyuzdn eminim yani bekleme git hastaneye
Mineldeva0 Asill01 bi salaklık yaptım acilden gittiğim kâğıdı çöpe attım bugün gittim doktor kabul etmedi boş döndüm
Asill01 Mineldeva0 sekreterden çıktı isteseydin bide kagıtla ne işi warmış tcden giriyolar zaten cins doktora denk gelmişsin bidaha başka yerde kan versen daha iyi olur ozmn cnkü doktor onaylamadan enabıza düşmüor
Mineldeva0 Asill01 evet direk beni kovdu resmen sabah sevinecekken sinir küpü olduk hayırlısı olsun inşallah 😄
fatmanur3824 Mineldeva0 ben de dün sabah verdim e nabıza düşmedi ama bence pazartesi sabah düşer sizinki de doktor öyle demişti pazartesi düşe dedi
Esay01 Mineldeva0 devlette yaptıysanız e nabiza çok geç duruyor genelde gerçi bulunduğunuz şehirde bagli
Ggxx Mineldeva0 benim burda gördüğüm kadarıyla çizgi grimsiyse genelde yalancı pozitif, kırmızımsı pembemsiyse pozitif oluyor.
buse76 Mineldeva0 başka bir test daha yapın duratest yalancı pozitif veriyor Prodoctor yada early olanı yapın