aslihanaa Merhabalar ilk iki ay hiç birşey yoktu 11 haftalığımız akşamları aşırı bulantı kusma oluyor yaşayan var mı :(
Yalinn8 aslihanaa vardir mutlaka olmaz mi? Ben 8-16 arasi fena kustum, hoc kusmayan da var sonuna kadar kusan da, herkesin baska baska zamanlamalari olabiliyor
Mrvee33 Canım 5 haftalikken başladı 12 yiz hala devam akşam sabah aynı bazen geçti saniyorum bir gun iki gun iyi sonra yine aynı 😐
Metonya Ben 12.haftamda başladı 14.hafta bitmek üzere hala sabahları kusuyorum akşamları da bulantım oluyor geçmesini bekliyorum 🙏🏻
aslihanaa İnşallah uzun sürmez çok teşekkür ederim ilk gebeliklerde olmazmış normalde ama biz böyle döndük bakalım
Mrvee33 Bende kurtulmak istiyorum. İlk gebeliğimde oğlumda 9 ay boyunca hamilelik le alakalı hiç bir kötü durum yaşamadım . Belirti de dahil. Ama bu bayağı zorluyor. Cook farklı 😣
butterfly4 @aslihanaa benim 7. Haftada başladı 13. Haftadayım hala devam ediyo özellikle sabahları çok kötü oluyorum , bir de son zamanlarda bazı günler iyi oluyorum herhalde azalıyo artık diyorum ama hoppp ertesi gün yine fena oluyorum