Busraaaakkk bahar-34 valla canım 8+4 oldum hala devlet mi özel mi karar veremedim doktorum bile belli değil :(
bahar-34 Busraaaakkk doktor önemli canım özel devlet önemli değil ki o yüzden doktoru iyi olan bi yer bul bende devlete gidiyorum en son Haseki sultangaziye gittim güzeldi bilmiyorum artık
bahar-34 Bulutlarda hayırlı olsun canım bende çok şaşırdım valla kız olmasına 😂 değişir mi dedim çünkü kız diyorlar bazen sonra erkek çıkıyor o yüzden şimdiden almıcam kıyafet
bahar-34 Busraaaakkk en önemli doktor. Hastanenin özel ya da devlet olması önemli değil. Bazıları çok ilgili oluyor
0Berfin0 bahar-34 12. Hafta da bana devlette ki doktor istersen söyleyebilirim yüzde ellilik olarak demişti ben de biraz daha beklemek istedim 15 16 civarı öğrenmiştim ama özele gitmiştim devletin cihazlarına pek güvenemiyorum eski olduğunu kendileri de dile getiriyor
Kabiyra00 bahar-34 İlk hamileligimde özel kliniği olan bir doktora gidiyordum. Adam 12. Haftada kemik yapısından kız olacağını söyledi. Simdi takibimi devlette yaptırıyorum. En son 15.haftada gittim gostermiyor dediler. Şu an 18.haftadayiz.
bahar-34 Kabiyra00 bende 16+3 tüm gittiğimde üçlü test için perinotolojiye gittim renkliden de baktı normalden de ama direk kız dedi bende şaşırdım kıyafet alıcam hocam ona göre kesin mi dedim değişmez dmi dedim yok kesin kız dedi
mervemervealp Ben dün ikili test için gittiğimde devlet hastanesindeki doktorum söyledi 😊 kız dedi ama henüz erken olduğu için bir sondaki kontrolü bekliyorum emin olmak için
0Berfin0 bahar-34 bende Kayseri Şehir Hastanesine gidiyorum bura açılalı da çok olmamıştır ama cihazlar eski kalp atış sesini bile zar zor duymuştuk