Merveebuluttt 33 haftalık oldum 1 aydır uyuyamıyorum mide yanmasından kıvranıyorum yatakta ne denediysem olmadı önerisi olan varmı
yildizz13 Merveebuluttt bana sadece soğuk Süt iyi gelmişti soğuk sütü 3 yudumda her iciste durarak ictim. Şuanki hamileliğim de de en iyi Süt geliyor.
CheriBlossom Merveebuluttt soğuk süt, yoğurt, buz, kavun, tahin, sade soda aynı zamanda magnezyum kaynağı sola yatmak ve başın biraz yüksek pozisyonda olacak şekilde yatmak☺️🌸
Meryem_cicek45 Merveebuluttt Çok iyi anlıyorum seni bende o haftalarda gece yatağa geçerken maden suyu ile geçerdim gece yarısı uyandığımda mide yanmasıyla uyanırdım hemen açıp içerdim iyi gelirdi ama sonradan tahini keşfettim muz dilimleyip üzerine tahin gezdiriyordum çok lezzetli oluyordu faydasınıda görüyordum
Zeynepenfal21 İlk çocuğumda 2. Ayda gaviscona başladım doğuma kadar 8 şişe kullandım şuan 23 hastayım arada tutuyor yanma beni suruptan başka hiç bisey kurtarmıyor denedim o yüzden gaviscon surup tek geçerim❤️
Selim_Alparslan Merveebuluttt benim gibi olan biri daha asla uyuyamadım gözümü kapatıyorum agzima agzima geliyor cok fenayım bende yaklaşık 2 aydır böyleyim 33 haftalik olduk bizde 🙄🥹😪🤢