ash62an benimki çok pozitif ya 💕 umarım burdaki tüm anneler bir avazda sağlıcakla yavrularına kavuşur. Benim oğlum 38+4te dünyaya geldi kendi sancımla. 1 gün öncesinde nişanım geldi hastaneye gittik nst’de sancı çıkmayınca doktorum sen daha doğuramazsın dedi😅 eve gittik tıpış tıpış,akşam 11 de film izlerken regl sancısı gibi başladı giderek şiddeti artıyordu o sırada anladım ki bebek gelecek hissettim. Her şeyi hazırladım kapıya koydum banyoya girdim sıcak su baya iyi geliyordu sonra ilişkiyi çok duyduğum için ilişkiye girdik, abdesti alıp çıktık 😂 saat 4 gibi dayanamayacak halde olunca hastaneye gittik
4 cm açıklık vardı annemi aradım annemle beraber sancı çektik o bana dualar okudu masajlar yaptı ben ağladıkça o ağladı ben yavruma ağladım o da yavrusuna 😊 suyum halâ gelmedi doktorum 6 gibi geldi suyu patlattı asıl olay o zaman başladı açılma oldukça kustum anneciğim temizledi her yerimi tutamıyordum çünkü
Sonra saat 8 gibi doktor tekrar geldi bakalım açıklığa dedi bi anda dehşetle çabuk doğum odasına kafası gelmiş bebeğin dedi koştura koştura çatala çıkıp 4 dakikada bebeğim doğdu direkt kucağıma verdiler hatta emzirdim direkt tuttu. Acılarım bi anda dindi kuşşş gibi hafifledim. Ve beni ağlama tuttu oğlum balık gibi kaygan sıcacık kucağımdaydı. Doktorla sohbet ede ede dikişimi attı 3 dikiş atıldı 😔 aslında doğum anında ıkımırken bağırmamak gerekiyor bağırınca yırtılma oldu. Kesisiz ve dikişsiz doğum yapacakken 3 dikişle ordan ayrıldım yürüyerek de odama geçtim 🫶🏻şimdi abi olacak o bebek