Cemileakn Arkadaşlar 12 haftalık hamileyim iki gündür fark ettim şeffaf gibi sulu akıntım geliyor kokusuz renksiz korktum acaba amniyon sıvısı olabilir mi perşembe dr kontrolüm vardı Dr su da azalma olsa söylerdi değil mi 😒😞
Krbksrf Cemileakn benden de geliyor arada 21 haftaligim bende simdiye kadar bi sıkıntı olmadi doktora sormayi unuttuyorum suyim felan iyiydi .doktorum bana ilk gittigimde akintida koku yoksa korkma demisti .
Drsnbyfatma Cemileakn canım senin amniyon sıvın daha yeni oluştu sayılır ve çok az şuan sızması mümkün değil bi idrarda baktır enfeksiyon mu var
Cemileakn Krbksrf koku falan yok şükür bilemedim yani iki gündür böyle geliyor öyle olsa su da azalma ya da sıkıntı olsa dr söylerdi değil mi bilinir yani 11+5 de ?
Krbksrf Cemileakn soylerdi bence devamli gelmiyorsa korkma bnce gittiginde mutlaka sor icon rahatlasin en azindan
enfla bn 26 haftalık oldum bı kac haftadr bnde de vardı su gıbı akıntı bn progestan fıtıl kullanıyorum doktorum ondn olabılır dedı yada ıdrar kacırıpsundr dedı idrar olmadıhına emınım aslında ama suyumda da azalma yok ama sızıntı olursa gun ıcınde sureklı gelır dedı takıp edın olmadı pzrtesı dontora gıdın bence cunku bıcok sebebı olabılır