Dygutyr 15 haftama gircem sürekli uyuma istegi gündüzleri 3 defa uyuyorum bi uyku geliyo bi tatlı Geceleride uyku yok geç yatıyom sizede böyle olan var mı ?
Eda0509 Dygutyr bende gebeliğin ilk haftalarında vardı sürekli uyuma. 10. Haftadan sonra düzeldi. Şimdi ise bazı geceler hiç uyku tutmuyor
Mlssa Dygutyr ben 11+3 hala öyleyim geçmesini bekliyorum😃 Gece zor uyuyorum ama geçiyormuş bu haftalardan sonra genelde..
RdvnMlkn Dygutyr bende o haftalarda hic uyanmak istemiyodm smdi 23 haftadan sonra geceleri uyuyamiyorm
Nezahatozen benimde böyle oluyordu ve kan değerlerim düşmüş bu sebepten dolayı olduğunu söylemişti doktorum
Nazli18 Benimde başlarda çok vardı bildiğiniz kolumu kaldıracak halim yoktu hatta bir ara çok korktum bu kadarı normal mi diye şimdi 12 haftalık olduk düzeldi çok şükür enerJim arttı zamanla geçer
Dygutyr RdvnMlkn Geceleri uyku tutmuyo aynen bide böyle ara ara geliyo iki dakka kapatsam gözlerimi geçiyo sonra ara ara yine vuruyo yaaa
Pdr 12. Haftaya kadar inanılmaz uyuyordum, sabah öğleye kadar mesai öğleden sonra uyku😊 12. Haftadan sonra düzeldi şükür.
Dygutyr Pdr Bende o 3 saat arayla oluyo inan bal gibi uyku sonra iki dakka uyuyomuş gibi oluyom geçiyo