Semanurry Anneoldum2 2 kızım var Defne Hüma ve Derin Sare 3.ye hamileyim yüksek ihtimal o da kız 👧🏼 Duru düşünüyorum
Anneoldum2 Meltemanneolsun bende beril koymaya yeni karar verdim içime sindi doğum haftaya pazartesi 😆💖
Meltemanneolsun Anneoldum2 🥰🥰 o kadar yakıştırıyorum ki kızıma ismini benim Berilim de 38 günlük. Adıyla yaşasın
Anneoldum2 Meltemanneolsun amin inşallah sağlıkla büyüsünler benimde adım birsen o yüzden uyumluda geldi🥰😍😍
Meltemanneolsun Anneoldum2 evet uyumlu olmuş benimkinin de soyadi ile uyumlu🌸 ben rüyamda gördüm gerçi bu ismi öyle koydum ama güzel 🥰🥰
Ecemsu_12 Bizde nasipse 🎀İnci🌸koymayı düşünüyoruz yanında bir isim daha koymak istiyoruz daha karar vermedik sizce ne olsun?
Tontisinannesi Benim de bir kızım var ismi Ela, 2.kızıma hamileyim isme bir türlü karar veremiyorum Ece, Alya, Sena üçü arasındayım, Ela ile uyumlu veya sade ama güzel tek isimlere açığım arkadaşlar 😇
ikibebisannesii_45 Anneoldum2 bizim de 23 gün sonra normal doğum olacak inşallah🙏🏻 Ebrar alya koyacağız 🙏🏻
Biyiklikedi Lolli Ayy ilk kızımın adı Gülce. Nasıl severek koydum. 2.yi de Gülce’m seçti Zeynep ama 2.isimde düşünüyoruz yine. Sağlıkla gelsin prensesiniz.