Rabella351903 Anneoldum2 Hafta Cinsiyet belli değil Erkek olursa Metehan Ya da Kuzey Kız olursa Neva ya da Asya
Middlemistt Lolli bizim de hiç etrafımız da yok çok düşündük en son içimiz en çok ülküye ısındı ama çevremizden olumlu sonuçlar alsakta bir kısım hemen siyasi partiyle bağdaştırıyor o biraz sinir bozucu oluyor ister istemez🤣
Biyiklikedi Lolli Ayy ilk kızımın adı Gülce. Nasıl severek koydum. 2.yi de Gülce’m seçti Zeynep ama 2.isimde düşünüyoruz yine. Sağlıkla gelsin prensesiniz.
geleneksel1annem Anneoldum2 yok hayır eşim De ben de iki isim sevmiyoruz 😊 oğlumuzun adı da Alp mesela biz baya kısa takışıylruz 😂 soyadımız da 3 harf masrafsız yani😂
Mor-kelebek Anneoldum2 ya bu aklıma geldi ama büyük ada küçük ada Gökçeada sanki böyle ada ismini direk koymuş gibi hissettim 🤭
Ben-Hurem-Sultan Anneoldum2 kulağa hoş geliyor aslında 🌸 ya birde ikili isimde hiç iki isim çağrılmıyor o yüzden uyuma pek takmıyorum ben 😂 mesela oğlumun da adı çınar yiğit hiç ikisini söyleyen olmadı 😂 kızçemede sadece eylül derler diye düşünüyorum 😂