Zumruduanka160 yok yok yanlış anlaşılacak bir şey yok , hatta bu postun pek çok kişiye tek olmadığını hissettirdiği için sevindim , insan bunları yaşarken sanki tek yaşayan kendiymiş gibi hissediyor ve kime anlatsa anlaşılmadığını hissediyor 🥹 Allah yardımcınız olsun hep panik atakla yaşamak. Sizin için de eşininiz için de çok zor 😔 Onlar kesinlikle anlamıyorlar bence yaradılışlarında bizim kadar ince düşünce olmadığı için . Ama insan en büyük desteği sınırsız anlayışı eşinden bekliyor ama onlar da pes ediyor tabi bazen .Çok zor bi durum sizinki de Rabbim kurtarsın inşallah ilaç faydalı olur inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız ☺️Bu arada Benim aslında evlilik sürecinde başladı bu hisler çünkü çok stresliydi ailem eşimle evlenmemi istemiyordu, çok stresli bir anımda yoğun bir huzursuzluk hiçbir yere sığmama hissi geldi hatta ben psikiyatriye gittim kaygı bozukluğu dedi . Geleceği düşünmekten be olacak nasıl olacak kaygıları beni bu hale getirdi 😔İLaç verdi ama kullanmadım sonra toparladım bi şekilde , sonra yine başladı düğün hazirlıkları anında düğünden sonra geçmişti ama hamilelikle tekrar başladı .Şunu fark ettim hayatımdaki en stresli anlarda geldi bu iç sıkıntısı , stres ne büyük düşman 😔