anneolmakneguzel_ Ayhande memeyi iyi tutturmayı ogrenirseniz geçiyor. Ucunu değilde tamamen etrafını agzına alması lazım. Hep krem surdum zamanla alışırsınız ama o acı gerçekten fena ama geciyor
nebus Memeyi kahverengi kısmıyla beraber tutturmadıkça o yaralar iyileşmiyor malesef ben tahinin üstünde biriken yağı sürmüştüm o kadar iyi gelmişti ki üstelik doğal bişey inşallah sizde fayda görürsünüz
minnakhanimmm TAkilicci daha doğum yapmadım ama denemeyi düşünüyorum 37 haftada flan kullanmaya başlarım büyük ihtimalle
TAkilicci minnakhanimmm Yok bence hiç başlamayın yara olmaz belki de. Yaranın en büyük sebebi bebeği yanlış tekniklerle emzirmek onlara dikkat edin
Petek35Ozcan Ayhande ben 4 ay ağlaya ağlaya emziren ve tüm krem ve yöntemleri denilen biri olarak bende fayda eden tek krem sarı hametan ilk günden baya fark etti ama emzirmeden önce iyice temizle
minismom Ayhande kırmızı kantaron yagı ve silikon gogus kalkanı kullan hep eziyet degil yaralar gectimş keyif almaya baslıyosun benim goguslerim patlamıstı ici gorunuyodu iyilestikten sonra keyif almya basladım 27 ay emzirdim kızımı 😊
Talentedmom Ayhande ben ilk oğlumda çok çekmiştim tecrübesizdim kan akıyordu yaradan lansioh falan işe yaramamıştı en son Hindistan cevizi yağı iyi geldi emzirmesen önce silmeniz gerekiyor bu sefer gümüş kapak aldım lansioh sürüyorum günlük 2 saat takıyorum doğumuma 6 gün kaldı
Zeliha_kru Ayhande bende yaşadım bebeğim 45 günlük ve yeni yeni geçmeye başladı. Denemediğim kalmadı ağlayarak emzirmekten bikmistim. Göğüs kalkanı kullandim ve ise yaradı. Philips avent göğüs kalkanı #reklam ne olur ne olmaz 😅