Nurkl Bulutlarda ikili yaptırdığımız gün folik asiti biraktirip Pregna OMEGA ve d vitaminine başlattı canım
aysenuryll96 Kızlar kontrole daha iki hafta var 14+2 yim bebeğim iyi mi değil mi endişeliyim normal mi bu kadar…
Nurkl aysenuryll96 seninle aynıyız canım 14+2 o kadar çok düşünüyorum ki ben de kafayı yiyorum benim de normalde ayın 11 in pazartesi ama ben sanırım 8 i cuma gideceğim dayanamıyorum.
Nurkl Iremsel_ aslında evet ikili temiz olunca diğerlerine gerek yok ben sadece para verdiğim için tüm haklarımı kullanmak istiyorum 😂😂😂
aysenuryll96 Nurkl ne kadar da aynıyız :D bir de mide bulantısı, halsizlik vb belirtiler azaldı ya, bir şey mi oldu acaba hamilelik belirtileri azaldı diye endişeleniyorum.. halbuki 2. trimesterda bu belirtilerin azalması normal 😂😂
Sedefkitir Nurkl ilk kızımda 2 li falan yaptırmıştım bi sıkıntı çıkmamıştı 2. Kızımda yaptırdığımda down sendromu riski yüksek çıktı sağolsun doktorum ben sıkıntı görmüyorum Ultrasonda diyerek beni rahatlatmıştı bu 3. Gebeliğimde yaptırmıcam doktoruma da söyledim o da senin kararın ben zaten ultrasondan detaylı bakıyorum dedi
AslanEge Sedefkitir canım taramalarda down sendromu yada kromozom bozukluğunu göremez ki bunun için taramalar bile kesin sonuç değil inşallah Allah sağlıklı gönlüne göre bir evlat nasip etsin
Nur482482 15+1 şu annnn geçen ay ikili tarama yaptırdım sonuçlar için 5 Ağustos randevumuz varrr dün dayanamadım başka bi doktora gittim cinsiyet için eşimden gizliii🙈 %80 kız dedi doğru mu bilemiyorum heyecanlıyım😬😬
Nurkl Nur482482 😂😂😂 ben de çok düşündüm başka doktora gitmeyi ama kendimi zor tutuyorum 😂😂 erkek olsa net söylerdi herhalde Ben de çok heyecanliyimmm cinsiyet için 💕
Sedefkitir AslanEge canım zaten 2. Gebeliğimde öyle risk gözükmüştü doktorum fetal dna falan önermedi ben bi sorun görmüyorum dedi doğurdum gerçekten de hiç bi sıkıntı yoktu bebeğimde suan 16 aylık kızım 3. Bebeğime hamileyim suan da
AslanEge Sedefkitir tarama yada test yaptırmazsan tamamen doğumda belli olur durum canım inşallah bu bebeğini de sağlıkla kucağına alırsın 🫶
Nurkl aysenuryll96 peki benim hamileliğimi öğrendiğimden beri hiç belirtimin olmaması 😂 sen yine kendini hamile gibi hissetmişsin canım
Aysenurkeser Bulutlarda bana devam et dedi bende devam ediyorum 16. Haftada tekrardan gideceğim ama magnezyum kullanmaya başladım ayak kramplarım olduğu için
Smyr_97 Boyle onemli bilgileri paylaşsak keşke sadece yok kaynanam yok kayınpederim yok eşim diye saçma sapan şeyler paylaşıyorlar
Smyr_97 Merallonomikon ikilide testtemi cinsiyeti tahmin etti banada erkek dedi 12+5 te ikili testte benim bir oglum var hani sonradan degsrmi acaba haftası küçük geldi banada sonra degisiyo diyenleri cok gordum