Edizhr Kızlar ben geldim yine maalesef gittiğim doktor devletteki yine randevu iptali yaptı bu sefer çalışma şartlarında mi sıkıntı olmus nolmus bilmiyorum yine yarida kaldım afyonlu olup devlete giden bana yardımcı olabilir mi 😔😔
Gul1402 Edizhr merhaba, özlem gul için çok iyi diye duydum randevu bulmak çok zor ama:( ben 2 kez ayse yalcinkaya ya gittim fena değildi memnun kaldim
didem03 Edizhr Ben şuan 36+1 haftalık gebeyim ikinci hamileliğim Ufuk hanım efsane bir doktor gebeliğimin başından beri ona gidiyorum ilk hamileliğim de ona gittim her türlü bilgiyi veriyor sen sormadan herseyi söylüyor gercekten doktorluğun hakkını veren efsane bir kadın.
Edizhr Gul1402 ahh kuzum evet ya hiç sira bulunmuyo onlara hasbiye var onada digerlerini de hiç bilmiyorum bu evren beye severek gitmiştim neden böyle oldu anlamadım
Edizhr oyku297 kız ben ona gidiyordum işte ama 2. Gitmem de izne ayrılmış bilgilendirme yapılmadi neyse tekrar randevu aldık ee bugünde randevu iptal oldu
mrveelmas @Edizhr merhabalar ben Ayşe Yalçınkaya yilmazin hastasıyım gayet güler yüzlü her soruya gayet güzel bir şekilde yanıt veriyor ilk gebeligimde de ona gidiyordum 2 gebeligimdede
Edizhr mrveelmas Mehmet zahrana aldım artık canım cuma günü gideceğim baktım olmadı birde ona giderim ben hiç böyle hesap etmemiştim evren beyin müsaitlik durumu hiç bana denk gelmedi bir kere alıp gidebildim sadece senin sezeryan mi normal mi
Akrepkadini Edizhr ben o doktora gittim pek ilgilenmiyorum sonra Evrene gittim o da dediğin gibi hep izine çıkıyor ya da başka şehire gidiyor durumu oluyordu sonra metin demirtürk doktor iyi ben şuan ona gidiyorum. kadın doktora hiç gidemedim çünkü hiç randevu bulamadım 🤭😄😄
mrveelmas @Edizhr yarın 31 haftalık oluyoruz Ayşe hoca en son 1 ay sonra gel dedi daha çok var yeni oldu gideli bu yüzden bilmiyorum normal mi sezeryan mi
mrveelmas @Edizhr gideceğim zaman belli olur herhalde korkuyorum özelde sezeryan düşünüyorum ama ücretlerden bir bilgim yok araştırmam lazım siz kaç haftaliksiniz
Edizhr mrveelmas canım 34 haftalığım 3. Sezeryanım olacak kırmızı hastanede ben 2 hafta önce sordum sezeryan 28 bin dediler ama zam gelecek gibi sonrası ne olur bilemiyoruz dediler
Edizhr Akrepkadini yaaa kız valla cumaya aldım randevuyu bir bakacağım artık metin Demir türk bende duydum ama onuda bana ilgilenmiyor iyi değil dediler ya evren özlem hasbiye bunlar artık ulaşılmaz
Akrepkadini Edizhr ben hep Evrene gittim ama doğumu metin yaptı ve çok ilgiliydi kadın doktoru hiç denemedim. Herkese farklı herhalde 😄. Mesela ben İsmail tekeri sevmiyorum benim bi arkadaşım o doktora bayılıyor çok ilgili falan diyor ama değil bence
Edizhr Akrepkadini İsmail teker 🤢🤮yaniii bı gideyim de olmazsa değiştiririm artık canım içim rahatladı sen böyle yazınca senin sezeryan sanırım