nermin2311 21 haftalık hamileyim bu gün vajinamda ağrı var hareket ettikce oluyor.Yürüdükce ayakda durdukca oturunca ağrıyor korkuyorum.Doktor randevumada daha var.
anneoluyorum1212 nermin2311 idrar yolu enfeksiyonu olabilir bende aynı şeyi yaşadım bol su için günde 2.5 litre falan ağrı falan kalmıyor zamanla
Sekerr_46 anneoluyorum1212 nermin2311 Ben çok idrar yolu enfeksiyonu geçirdim gebelik sürecinde, hiç öyle bir belirti yaşamadım tabi yine test yaptırın bol su için ama ondan olduğunu sanmıyorum naçizane fikrim bu
Katya1 nermin2311 o haftalarda bende yaşadım zonklama gibi bi ağrı hastaneye gidince mantar olduğunu söyledi ve fitil verdi kullanınca geçti, evde de kuru dut kaynatıp bi fincan içmiştm onunda etkisini gördüm.
Nurnurnur44 nermin2311 haftalardır aynı şeyı yaşıyorum 27 haftalıgım idrarda falan oyle enfeksiyon yok ben ayaga kalkınca adım atmak için on sanıye falan beklıyorum bütün herşeyıme normal dedi bebek ve rahım buyudukce servıkal bolgede kemıkler esnermiş bide bağlar yırtılırmıl ben hala yaşıyorum düşün 😔
nermin2311 anneoluyorum1212 idrar yolu enfeksiyonu için yeni tedavi oldum en son sonuçları temiz çıkdı
edakok Aynısını yaşıyorum hatta yatakta sağa sola dönerken bile o acı beni mahvediyor ayağa kalkarken yürürken felan aşırı ağrım oluyor 27 haftalığım bende bugün ağladım hatta argodan bana bide plesenta aşagıda denmişti
edakok Nurnurnur44 ve bunu kimse anlamıyor o anki acıyı ilk ayağa kalkmakta zorlandığımı özellikle kaynana tarafım resmen hamile değilmişim gibi davranılıyorum zoruma gidiyor bende 27 haftalığım
nermin2311 edakok ya geçmiş olsun öyle ya Allah kimseye muhtaç etmesin kimsenin umrunda bile olmuyon.Kaynanam düğüne gitmiş şehir dışına görümceler tüm gün uyuyor dünya umurlarında değil onların arkasını bile ben topluyorum eşimde çalışıyor işden kalamıyorum
Nurnurnur44 edakok benımde ablalarım garipsiyor ama ben ne yaşadıgımı bilşyorum geçmiyor canım maalesef bazen hafifliyor ama geçmiyor
Blumom edakok merhaba bende 27 haftalık olucak ama son bir haftadır ağrım çok arttı sanki vijinada ki kemiklerim kırılıyor çok zorlanıyorum artık sizin nasıl geçti
Mrvmrv78 nermin2311 bende de olmuştu enfeksiyonunuz flan yoksa doktor normal artık bebek büyüyor dedi
nurssmom nermin2311 kan basıncından olabiliyor sizinde öyle olabilir. Her ağrı vücudun bişeylere dikkat et demesidir aslında. Çok ayakta kalmayın ayaklarınızı dikip uzanın