Yusufunannesi_ babyou ben yaşadım maalesef üstelik güzel belirgin bir çizgi çıktı ama sonuç kanda negatif
hemsireblog1 babyou ben adet olacağım gün kan verdim çıkmadı, 2 gün sonra evde test yaptım çiftti ama kendim inanmak istemedim kanda çıkardı yoksa diye, 9. Gecikme gününde kanda da idrarda da gözüktü
babyou Yusufunannesi_ sonradan değişti mi peki bazılarında okumuştum test pozitif kan negatif aradan 1 hafta falan geçince kanda pozitif çıkıyormuş
babyou Yusufunannesi_ sonradan değişti mi peki bazılarında okumuştum test pozitif kan negatif aradan 1 hafta falan geçince kanda pozitif çıkıyormuş
Miracle_1 babyou yok dün kan testi negatif çıktı ama rahimin kalınllığım artmış doktor da şaşırdı adet düzenleyici verdi eğer ona rağmen adet olmazsam tekrar kan testi yapacak
hemsireblog1 babyou geç döllenme olabiliyor bekleyin biraz daha nasipse öyledir, olmamışsa da Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah 🌸
Rabia8998 babyou ben şuan ki gebeliğim de yaşadım test yapiyodum silik çıkıyodu kan verdim 0 çıktı sonra günüm geçince yine evde test yaptım daha koyu silik çizgi çıktı bir hafta sonra kan verince 17 çıktı çok yeniydi
aysunkale974_ Rabia8998 Benimde kaset test yaptım 5 defa pozitif çıktı kan verdim negatif çıktı Birde erken gebelik testi yaptım oda negatif çıktı kafam çok karıştı
babyou Rabia8998 benim adetiminde 3. Günü şuan olmadım hala normalde hiç şaşmazdı 1 hafta sonra tekrar deneyeyim o zaman
Tubaaslnkzl babyou bende yaşamıştım bazı testler yalancı pozitif gösteriyor en kesin sonuç kanda çıkar
Rabia8998 aysunkale974_ o zaman gününüz geçerse tekrarlayın kanı inşallah vardır Allah gönlünüze göre versin