GulsunOgretmen Arkadaşlar merhaba,benim 22 temmuzda tüp bebek transferim yapıldı,6. Gününde kan testi yaptım 32 çıkmıştı,4 gün geçti,bugün test yaptık 211 çıktı. Sizce bu artış normal mi yoksa ikiz olabilir mi merak ettim
Deletedmom_297 GulsunOgretmen hayır benim 1 gün arayla artışlarım hep %80 civarıydı tekil gebelik oldu beta değeri ikiz gebeliği kanıtlamaz ki siizn artışlarda normal artık sağlıklı gebeliğe işaret
HavvaM0806_ GulsunOgretmen tek emriyo koyulduysa tek oluyor ama emriyo kendi içinde bölünürse bilemem ama benim 10.gun kan testinde 881 2 gün sonraki 1400 kusurlerde çıkmıştı ve tek gebelik
Yademm GulsunOgretmen kanda belli olmuyo canım galiba benim ilk değer 400 dü 2 gün sonra 1500 çıktı ama tek kese görünüyor şuan
GulsunOgretmen Yademm hmm anladım bu benim ilk gebeliğim olunca merak ettim artış normal mi değil mi diye,çok teşekkür ederim 🙏🙏
Yademm GulsunOgretmen gönlünüzden geçen nasıp olsun benim tek transferdi sizin ıkıyse şans olabilirde 😍
GulsunOgretmen Dün yine kan verdim 6. Gün 32 10. Gün 211 14. Gün 2164 çıktı 4′er gün arayla yaptım,cumartesi ultrasonla ilk kez bakılacak,heyecan yaptım ya ☺️☺️