Hsnsarem-94 zeyka elbette ister benimde bir kizim vardi simdi dört aylık bir oglum var duygusu bambaska rabbin saana da nasip etsin inşallah
Meryem-7927 Meltemanneolsun Meltemanneolsun ya bir kizim vardı ikinci kizim geliyor o zamn burda kiz diyende var erkek diyende bakalım ne olacak çok merak ediyorum
Hsnsarem-94 zeyka ve sunu da soylim sana bana burda herkes kiz dedi ,doktorum 12. Haftamdada kiza benzetti ama sonra detaylida oglum olduğunu ogrendim darisi sana olsun inşallah seninde kesen ve bebegin durusu benim oglana cok benzedi ondan dedim
Angelmom1 ozgee33 6-7 haftalık ise ramzi teorisi sol sağ da bulunmasına göre 12 haftada nub çıkıntıya göre tahmin sadece gönlünüzce olsun 🫠🥳
mrvunn Angelmom1 Ayyy klavyenizden bal akıyorr😄🥲 Aynı ultrasonu atmıştım erkek demişlerdi, insAllah dediğiniz çıkar 🥹🌸
ozgee33 Angelmom1 teşekkür ederim vajinal bakıldı onu demeyi unuttum ramzi de onun bilinmesi gerekiyor diye biliyorum 😊
btl194 @42havvanur @Meltemanneolsun Bana da tahminde bulunurmusunuz Anlayan başka varsa bakabilirmisiniz🙏🏻
btl194 42havvanur ayyy gercekten mi tutuyor yani çıkıyor mu tahmininiz .ben tüp Bebek annesiyim kızım var bı de oğlum olsa çok mutlu olurum 🥹🥰