Krdln_ Minselina canım 32 haftalığım normal Doğum düşünüyorum dikiş için vurdukları iğneyi hissettin mi en çok dikişten kesiden korkuyorum🙈
Minselina Krdln_ kil gibi bi igne hic hissetmiyorsun uyusuyo zaten orası. Hissetmiyorsun ben doktora mu dedim hocam forum da herkesiin sorusu dikiş agritiyor mu diye dedim güldü oyle bisey yok dedi
Ssseval Minselina gözünüz aydın çok sevindim. Biraz yorucu geçmiş ☺️ Hangi hareketleri yaptınız doğumu ilerletmek için
Minselina Ssseval çömelme hareketi daha cok canim eger musait uer varsa merdiven de cok iyi geliyor agri girdiği zaman secde pozisyonuda işe yariyor
Ssseval Minselina ben daha önce normal doğum yaptım ağrı girince hiç hareket etmemiştim açılmam çok yavaş ilerledi ondan sordum☺️ Yapmaya çalışıcam bu sefer inşallah dediklerni
Minselina Ssseval cnm cok haklisin ağrı girince hareket edilmiyo ama ben agriyi dagitmak için zorladim kendimi çömeldim bide doguma yakin zaman ağrılar karindan beline kasıklarina iniyor belinin aşağılara masaj yap
MTgcM Minselina hareket ne yaptın canım sürekli çömelme mi ama suni istemeyerek iyi yapmışsın Allah kurtarmış hayırlı olsun ☺️ Allah bağışlasın
Ssseval Minselina benim kızımda bütün sancı kasıklarımdaydı çok zorlandım rüzgar değse ağrım iki katı oluyodu😂 tebrik ederim kontrol etmişsin kolay değil neticede
Mayasey Minselina bize uzun uzun detaylar lazım canım esas sen hakkını helal et.. Teşekkür ederiz🙏 Sağlıkla büyüt bebeğini, darısı bizlerin başına artık
Minselina Mayasey dogumdsn sonra tum gebelere duamda gercekten çok zor bisi amma tum günahların dökülüyor insallah. sabrın mukafati cokk guzel rabbim hayirli saglikli dogumlar nasip etsin her birinize😚🎊🎉