babymom2026 Nur_58 krem kıvamında yoğun akıntı göğüs hassasiyeti baş ağrısı ayakta ağrısı göğüslerde doluluk sol kasığımda sızlama batma gibi his böyle yani ☺️
Nur_58 bongomi ayy maşallahh 🫢🧿 Size de sürpriz yapmış minik 🙃 gerçi biraz miniklikten çıkmış nerede doğacakmış çocuk siz farkedemedim kadar hahah 🥰😂
bongomi Nur_58 😂😂😂😂😂 ay vallahi çok güldüm gerçekten öyle yani bir de yapay zekadan öğrenmem ayrı bir ironi asla anlamadım
Nur_58 Cnsymn ne güzel bir andır sizin için eminim 🥰🥰 Biraz özel olacak ama isterseniz cevaplamaya bilirsiniz geri çekilme ile hiç hamilelik yaşamadınız değil mi yoksa bu gebelik geri çekilmeyle mi oldu ? Çünkü Şuan bende o şekilde ilerlediğim için hamile kalmaktan korkuyorum 😬🥴
Cnsymn Nur_58 geri çekilme ile olmadı, korunmayı bırakınca ikinci ay hamile kaldım. İlk kızımda da aynı oldu geri çekilmeyi bıraktıktan sonra ikinci ayda hamile kalmıştım
Nur482482 Nur_58 amiiinnnn teşekkür ederim 🥹🥹🙏🏻 ben zaten yanlışlıkla olmasa ne kendimi hazır hisseder ne de çocuk düşünürdüm 27 yaşındayım ama yok yaniiii xnxndmmd iyi oldu kızım gelecek şimdi kankam olacak 🫣🤰🏻
Nur_58 Nur482482 bende 27 yaşındayım oğlumu 22 yaşında doğurdum iyiki doğurmuşum küçük arkadaşım 🥰😇 bir kızım olmasını da çok istiyorum özellikle eşim kız manyağı çok istiyor, inşallah nasip eder bizede Allah, en doğru zamanda 🥹🥰
Nur_58 bongomi ileride bebek büyüdüğünde ona şöyle söylersin yavrum ben seni chatgpt den öğrendim, çok havalı 😎😂😂😂
visnelicheescake Nur_58 Vallahi ben hep rüyamda sürekli çocuk görüyordum kızımla yaşıt çocuklar ama psikolojik olarak olduğunu düşünüyordum adetin ilk günü bir hevesle yaptım negatif gördüm cevremin fark ettiği belirtiler sayesinde 10. Gün gecikmem de gebe olduğumu öğrendim .
visnelicheescake Nur_58 sürekli halsizlik ve uyku hakimin olduğunu söylediler hiç farkında bile değildim ben
Nur_58 Cnsymn siz şanslı kesimdesiniz o halde, çünkü geri çekilmeyle bile olsa hamile kalan bir kesim var ☺️