seymaacar54 Kızlar su gelmesi nasıl oluyor bi anda mı yoksa hafif mi farketmeme şansımız var mı malum yaz ayları ve sürekli terliyoruz da
Zeynep0742 seymaacar54 canım kişiden kişiye değişiyormuş, bazılarının bı anda hepsi geliyormuş tutamiyormuşsun, bazılarının azar azar geliyormuş sızıntı gibia. Benimde ilk doğumum olacak burda okuduklarım bu şekilde. Ve şeffaf oluyormuş kokusuz
AyseMehmett seymaacar54 benim sızıntı gibi geldi yarım saat içerisinde güçlendi. Su geldiğinde zaten tutamıyorsun sürekli gelmeye devam ediyor.
QueenBahar_ seymaacar54 ben bı an kalktım su gibi fışkırdı sonra yine azar azar geldi anlıyor Suyun geldiği
Minikmercimekk seymaacar54 benim suyum evde gelmişti. Tuvaletini yaptım afedersin tam kalkarken birden su akmaya başladı. İdrar gibi değil tutamıyorsun. Ağrı falanda yoktu. Foşur Foşur aktı öyle. Hemen acile gittik. O gece doğurdum
danla2711 seymaacar54 benim ilk önce nişanım gelmişti sonrasında iç çamaşırımda bir iki damla ıslaklık vardı anlayamamıştım 2 saat sonra aniden suyum gelmeye başlamıştı tutamıyordum ve sürekli akıyordu tuvalete gittiğimde bir kaç damlada kan gelmişti direk hastaneye gitmiştim 10 saat sonrada doğurdum🤣
minismom seymaacar54 terle karıstırılcak bisey degil canım 😀 ben gece yataktan tuvalete kalkarken bi anda su bosaldı yetisemedim altıma isedim sandım esimi uyandırdım isedim dedim suyunmu geldi acaba dedi anlamadım ki bilmiyorum dedim tuvalete gittim geldim yattım 5 dk gecmedi yine tuvalete kalkayım derken yine aynı sekilde bu sefer uyandırmadım bi arastırdım suymus meger cunku renksiz kokusuz ped doldu dusumu alınca sancım basladı stn oyle bisey olurda anlayamazsan sıcak dusa gir sancın gelirse sudur 😀