Nursemom90 öncesinde nasıl kanıtlayacaksın fiyatı? Yazılı evrak vermiyorlar. Ses kaydı almak da yasal değil. E devlette bile ne kadar ödeme aldığını bildirdikleri yazıyor doğumdan sonra, elde fatura da olunca seni kaale almayacak kurum olmuyor. Daha hizmet almadan kimi kime şikayet edeceksin. Hadi ettin işe yaramaz. Hem dediğiniz de mantıksız. Onlar hak hukuk dikkat etmeyecek, devlete kafa tutacak, kafasına göre fiyat belirleyecek ama ben o hile hurda yapan hastaneyi seçtim diye suçlu mu oluyorum. Hakkımızı aramayı geçtik ne zaman aradığımız bile sorun oldu enteresan gerçekten. Siz özel hastaneleri bakkal esnaf falan sandınız galiba. 3 liralık şeye 5 lira deyip 2 lirayı cebe atma olayı değil bu. Hastadan biraz daha fazla kazanabilmek için ne dümenler dönüyor ne evrak oyunları oluyor. Biri bizi şikayet eder diye de herşeyi kılıfına uydurmaya çalışıyorlar yıllardır yapılan bişey bu. Biz de onlara yazık olur hırsızlık yapamıyolar diye susalım mı. Gerçi susmayı Türk milleti olarak pek bi severiz