nilsumm Cimcime30 Reglim 6 gün gecikti bilerekten geç kan testi verdim net öğrenmek için sonra 5 haftada öğrendim gebe olduğumu şuan 27+2 haftadayım🫶
Minikkkk_0 Cimcime30 ben 6 gün kala öğrendim sabah yaptım negatif çıktı akşam üzeri yaptım silik çizgi çıktı
Minikkkk_0 Cimcime30 predictor early negatif çıkardı en hassas erken test olmasına rağmen akşamınada işte normal kaset ve erken aldım uygun markasına bile bakmadan ikisinde de silik çıktı
8143 Cimcime30 bel ağrısı vardı ama hamileliğe hiç yormamıştım gübre çuvalı taşıdım o hafta pazar ondan sanıyordum 3 gün sonra ovulasyon testi yaptım 2gün üst üste pik çıktı sonra erken gebelk testi yaptım pozitif gördüm çok şükür 5 senenin mucizesi mart ayında aşılama oldum ama olumsuz sonuç aldım nisan ayında kendiliğimden hamile olduğunu öğrendim Rabbim herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim 🤲🤲
Admsarzu Cimcime30 ben 4 hafta 6 günlüğüm şuan. 13 temmuzda yumurtlama gördüm 23 temmuzda silik çizgiyle öğrendim :) adet günüm 28 temmuzdu.
Aycegul Cimcime30 5 güm gecikti evde erken gebelik testi aldı eşim yaptık çıkmıştı sonra kan verdik 4-5 haftalık olduğunu öğrenmiştik şimdi şafak 2 👶 pazartesi doğum Allahın izniyle rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah
AslanKayra Cimcime30 Adete 5 gün kala yaptım çıkmadı 3 gün kala aşırı gölge şeklinde öğrendim herhalde geç döllenme kişiden lişiye değişiyor İsmimizi uzun zamandır görüyorum inşallah en kısa sürede güzel haberler alırsınız hayırlısıyla sağlıkla inşallah 🫶🏻
ecemciik Cimcime30 2 gün kala öğrendim, aşırı bel ağrım bi de çok hafif bulantılarım vardı, tesr yaptım silik çıktı, kan verdim beta 10 çıktı, 2 gün arayla hep verdim en son 1070’lere çıkınca bıraktım kan vermeyi, çok şükür Allahıma 7.5 haftalık hamileyim :)