Eylul0212 Asdjasdj34 ben de varım . Hatta aynı gün dogabiliriz bebeğimle . 2 Eylül de ❤❤❤ son adete göre 12+4 doktoruma göre 11+6 hayırlisiyla gelsin kuzucuklar ❤🙏
Eda0509 cennetzeynep bende 14 canım 🤗 şuan bi sıkıntı ya. Sadece arada unutkan oluyorum 😄😄 örnek verirsem sabah suyu kaynatıp çaydanligin içine çay koymamam gibi 😂 bazi gecelerde zor uyuyorum mesela. Şekerli yiyemiyorum. Senin nasıl geçiyor
cennetzeynep Eda0509 benim de biraz skntili mide bulantisi cok yasadim cok kustum 6 kili verdim kusmaya bagli bogaDa tahris reflu oldum bide geceleri uyayamuyorum sekerli gida hic yemiyorum bulantimi daha kötü yapiyoyor
cennetzeynep Seherr carsamba günü ikili test icin gidcegiz o zman ogreniriz kismet olursa siz ogrendiniz mi
Eda0509 cennetzeynep benimde mide bulantim hamileliğin başından 9. Haftaya kadar sürdü sonra geçti kuzum. Arada çok nadir mide bulantim oluyor ama rahatsız etmiyor. İnşallah seninde geçer bi an önce😊 bende şekerli bisey yiyemiyorum. Midemi bulandırıyor hemen
Seherr cennetzeynep bende çarşamba gidicem ikili teste hangi ildesiniz siz :) doktor ikili teste gelince cinsiyeti görürsem söylerim dedi heyecandan çatlicam :))
bridetobe Normalde ekim de olması gerek doğumum , ama ikizlerde 37 haftaymış sınır o yüzden bende buradayım 🥰 7+4
Neslihan35 Bizde 12+5 olduk😇 ikili test için gittim kızlar Salı günü cinsiyetimiz belli oldu kızım olacak 😍