Minikcivcivv Merhaba güzel anneler . Kabin boy bebek arabası bakıyorum kullanıp memnun kaldığınız var mı? Fiyatı çok yüksek olmasın. Önceliğim çift yönlü olması ama şart değil 🌸
Talentedmom Minikcivcivv elelebaby aldım kabin tipi travel diye geçiyor ekstradan üzerine puset de takılabiliyor
Seyda-06 Minikcivcivv joie mirus modelini aldım puset takılmıyor ama elimdeki puset içine tam oturuyor
nrvzr Minikcivcivv chicco glee aldım puset takılmıyor ama sırtı tam yatıyor yenidoğandan itibaren kullanılabilir
Talentedmom Kbrrr002 hayır kendi puseti var onu takıyorsun travel gibi değil üstten takıp çıkarılıyor kabin olarak kullanıyorsun elelebaby sitesine bakın kabin tipi travel olarak geçiyor
Kbrrr002 Talentedmom birde puset takılıyor mu yoksa diğer normal kullanım şeklinin içine mi koyuluyor rica etsem tam ismini söyler misiniz
Talentedmom Kbrrr002 kabin boy puaeti üzerinden takıyorsun elele plane 2 kabin tipi travel sistem bebek arabası ama sitesinde tükenmiş ama gelir trendyolda da var aynısı
Kbrrr002 Talentedmom arabanın bagajında çok yer kaplıyor mu kusura bakmayın biraz fazla sordum malum araştırmadan alamıyoruz
Kbrrr002 Talentedmom puseti diğer şeyi çıkarıp takılmıyor sanırım direk diğer oturacak şeyin ütüne koyuyorsun
Talentedmom Kbrrr002 puseti üzerinden takıp çıkarıyorsun yani kabin boy sabit kalıyor travel gibi değil