ruyagrn Kızlar son adet tarihim 8 haziran benm hesabima gore bugun 7+5 . 9 gun once doktora gittigimde 5+4 dedi bugun yine gittim kalp atisini duymak icin şükür duydum ama doktor 6+1 dedi hep geriden geliyor bu durumu yasayan varmi yani 9 gun once gittigmle suan arasinda üç gün varmis gibi konustu doktor sorunca da tersledi normal dedi ilk gittigim doktora göre suan 6+6 olmasi gerekiyordu
Deletedmom_297 ruyagrn neden sorunsal dediniz doktor müneccim değil ki onunda cihazı öyle gösteriyor size göre değil cihaza göre ilerlerler bende nırmalde 6+3 ama cihaz 5+6 diyor sorun olarak görmüyorum
myangelson ruyagrn 2 haftaya kadar normal kabul edilir. İlerleyen haftalarda yakalar. Şuan bebek doğru düzgün gozukmedigi için ultrasondan ölçümlere göre konuşuyorlar. Doktor aksini söylemediği sürece son adet ile hesaplayacaksiniz
ruyagrn surprizbebekkk iki kez gittim ikisinde de tarihler uyuşmadi oyuzden korktum doktorda aciklama yapmayinca sormak istedim teşekkürler
ruyagrn Deletedmom_297 sorun 9 gun once gittigimde zaten adet tarihime uymadi bir hafta geriden gosterdi ama suan gittgimde de 6 gun geriden gosterdi. Yani neden oyle oluyor devlet hastanesi sorunsali evet çünkü bir bilgi vermedi gecistirdi
surprizbebekkk ruyagrn malesef devlet hastanesindekilere soru sormaya korkuyoruz yani nolcak insan gibi anlatsan bu yüzden gitmiyorum devlete suratına bile bakmıyorlar derdini adam akıllı dinlemiyorlar
mrvunn Biz şuan son adet tarihine göre mi, ultrasona göre mi hesaplayacağız. Adet tarihime göre 8+0 hafta , ultrasona göre 6+4
ruyagrn mrvunn vala bende bilmiyorum iki hafta sonra da ozel e gidecem galiba birde orda bakalim ne cikacak
ruyagrn myangelson suan bana 6+1 dedi ama son adetime gore 7+5 Doktorun dedigini baz aliyoruz heralde suan
myangelson ruyagrn son adet baz alınıyor aksi bir durum olduğunda doktor söylüyor adet tarihi güncelleniyor
ruyagrn surprizbebekkk öyle ne yazik ki kahverengi akintim oluyor arada dedim onun içinde hicbirsey soylemedi