Busezey 1-Sabah aç karnına bir kavanoz içerisinde kuru incir üzeri geçecek kadar zeytinyağı dökülür, 3 gün karanlık bir yerde ağzı kapalı bir şekilde bekletilir. 4.günğn sabahı aç karnına 1 tane zeytinyağında bekletilmiş kuru incir yenilecek.
Bu kürü araştırın sadece bu kürle bile hamile kalan çok var. İbni Sina’nın kürüdür ve ölümden başka herşeyin çaresidir demiştir.
2-Keçiboynuzu özü (pekmezi değil) soğuk sıkım, soğuk infüzyon, soğuk pres diye üzerinde yazmalıdır. Bu yazmıyorsa almayın. Genelde Hünnap markasında yazar. Tahta kaşık ile sabahları aç karnına 1,1-5 kaşık içebilirsiniz.
3-Akzer marka Çakşır Kökü Suyu aç karnına bir kahve fincanının 4/1 yani yarısınında yarısı. Bunu araştırın, tüp bebek denilen hastalara en fazla 2-3 şişe kullandıktan sonra bebek vermiş. Tadı çok acı. Şifa olsun mecburen içilmesi gerek. Instagramda Gülbahar Ölçü yazın. Mavi gözlü bir kadın. Bu kadından duydum ben ilk. Bu kadın bu Çakşır kökü suyuyla hamile kaldıktan sonra herkese tavsiye etti. Öne çıkaranlarında bir sürü insanın mesajları var. 10 yıl, 8 yıl, 7 yıl,5 yıl ne bileyim tüp bebek denilen çok hastalar hep ya kullandıkları ay hamile kalmış yada 2-3 şişe kullanıp hamile kalmışlar. İnanılmaz birşey. Mutlaka bakın. Herkese anlatın. Fazlası zarar ama. Karaciğer enzimlerini yükseltebiliyormuş. Zaten kutunun üzerinde yazıyor kullanım şekli. Ona uyun. Ben korkudan eşime kullanım talimatında olanında yarısını içirdim. Allah korusun bebek olsun diye de sağlığından olmasın diye. Bu kadın Akzer markasını tavsiye ediyor. Diğerleri su gibiymiş. Birkaç yorum okudum Arifoğlundan falan alan var su gibi falan yazmışlardı. Akzer olan daha katıksız, seyreltilmemiş o yüzden acı ama mecbur. Eşim içerken mazot içiyorum sanki diyordu. Trendyoldan Akzer Çakşır kökü suyu yazarsanız 200’dü ben aldığımda belki şimdi 300 falan olmuştur. Fiyatı uygun yine alınabilir yani. Mutlaka bu kadının hesabına girin ve fayda görenleri okuyunca inanamayacaksınız.
Sabah kullandıklarımız bunlardı.
Akşam
Keçiboynuzu özü 1 kaşık tok karnına
Havuç suyu 1 bardak tok (İbrahim Saraçoğlunun kürü bu da. Katımeyve sıkacağı aldım bunun için ben ilk gebeliğimde. Spermin ileri hareketliliğini sağlıyor, YouTube üzerinden İbrahim Saraçoğlu havuç suyu yazabilirsiniz)
Eşim adetime yakın akşamları da içiyordu Çakşır kökü suyu. Normalde ben ilk hamileliğimde sadece sabahları içirmiştim. Biz birde bu ay hemen olmaz diye düşündüğümüzden eşim değerleri artsın diye akşamları da içiyordu tok karnına.
Proxeed plus suda eritmeli bir ilaç eczaneden alıyorsunuz. Spermler için iyi bir ilaç. Akşam tok karnına bir bardak suda eritip içiriyordum eşime. Ben her iki çocuğumda da bunları her gün düzenli kullanarak aynı ay hamile kaldım. Eşimin ileri hareketli sperm sayısı 0 iken. İlk çocuğumda test yapmıştık orada öğrenmiştik. Ben araştırınca bunları buldum. Birisi zeytinyağlı incir sayesinde hamile kalmış birine havuç suyu iyi gelmiş diğerine Çakşır kökü suyu iyi gelmiş. Ben bizim hareketlilik 0 olunca hepsini birleştirdim. Ve aynı ay hamile kaldım şükür. Şuan ilk çocuğum 3.5 yaşında şimdide 11 haftalık hamileyim. Dediğim ürünleri yazın, temin edin ve kullanın. İnanın bana çok dua edersiniz. Ben en fazla 2 ay içinde hamile kalacağınıza inanıyorum. Doktor bize sperm değerlerini görünce tüp bebek dışında çocuk sahibi olamazsınız demişti. Ben araştırarak ve bu yazdıklarımı her gün düzenli kullanarak aynı ay hamile kaldım. Deneyin mutlaka sonuç alanlar olacaktır. Eğer çevrenizde varsa birileri mesajımı gönderebilirsiniz. Belki birşeyler vesile oluruz bilemeyiz. Allah kimsenin kolunu boş bırakmasın. 🤲🏻