asut Haticearen merhaba bilgi alabildiniz mi acaba? Ben bugün 2.ye hamile olduğumu öğrendim Hatice hanımı biliyorum ve seviyorum ona gitmeyi düşünüyorum tekrar
aynebilimya asut merhaba Hatice hanımda daha önce doğum yaptınız mı? Normal doğum mu sezaryen doğum mu destekliyor araştırma içerisindeyim de biliyorsanız aydınlatırsanız çok sevinirim ☺️
Bdks98_ Ben bu hastaneye tamamen rutin bir kontrol için gittim benim tanıma adet yetersizligi yazmış salak doktor onun yüzünden iki sene sonra polip operasyonu geçirecektin tamamlayıcı sağlık sigortan karşılamadı normal bir muayeneye yazdığı tanı yüzünden
asut aynebilimya merhaba evet ilk doğumum Hatice hocadaydı sonuna kadar vajinal doğumu destekliyor. Hatta isteğe bağlı sezeryanı direk reddediyor diyebilirim mecburi durumlarda sadece. Ben çok memnun kalmıştım çok güleryüzlü tatlıdilli anneyi kalbinden fetheden bir doktor 🥰💝
Beyzanur12 asut ben de ilk defa randevu aldım gideceğim ama 34. Haftadayım bu kadar geç gitmemi problem yapar mı acaba 🥲
bizzocone Beyzanur12 doğum fiyatları nasıl acaba bilgi aldınız mı? Ben de 32 haftalık hamileyim. Belki orada doğurmayı tercih edebilirim
Beyzanur12 bizzocone normal doğum 45 zorunlu sezeryan 55 isteğe bağlı sezeryan 75 yanlış hatırlamıyorsam 1 ay oldu soralı unuttum ben de 😅