Esraerdgn95 @Babybebi maşallah Allah razı olsun inşallah tüm anne adayları kolaylıkla atlatalım doğumları
Ebrunr Esraerdgn95 bu konuyu doktorunuza da danışın isterseniz ben de aynı düşüncedeydim suyum geldikten sonra evde beklerim sancı sürecini evde geçiririm diye söyledim o da bebeğin suyu biterse enfeksiyon kapma riski olur sakın böyle bir şey yapma dedi
Sevda_kygszz Esraerdgn95 1 ay oldu cok iyiyim cok sukur ilk basta her aksam batikon surdum o Kuruttu herhalde hemen oneririm❤️
Ozgekiz Esraerdgn95 37+2 de 3150 doğurdum, kesi atıldı, çok dikisim vardı ama farklı sebepler dolayısıyla doğumumda yaşanan zorluklar sebebi ile oldu. Aktif bir gebeyseniz sorun olmaz💪🏻 ultrasonda 3500 civarı çıkıyordu bu arada.
Esraerdgn95 @Sevda_kygszz olabilir , teşekkürler aklımda bulunsun bende kullanırım. İyi olmanıza da sevindim. Allah herkese iyilik sağlık versin 💐
Esraerdgn95 @Ozgekiz çok geçmiş olsun. İlk gebeliğim olacak . Sizinde yüksek denip düşük çıkmış bebek kilosu belki bende de olacak bilemiyorum . Şuan iyiyseniz hiç sorun yok .
Ozgekiz Esraerdgn95 iyiyim çok şükür 😊 bakalım bu bebisi nasıl doğuracağım 🫣 serklajli gebeydim ben, full yattım. Yürüyüş vs yapsam daha kolay doğururdum diye düşünüyorum 😊 bol bol hareket edin, kolayca dogurun, doğuralim inşallah 🤲🏻
Esraerdgn95 @Ozgekiz inşallah amin çok amin 🙏🏻 kolaylıkla sağlıkla doğuralım. Evet bolca egzersiz yürüyüş yapıyorum bende. ☺️ Çok geçmiş olsun sizede
Mrscakir Esraerdgn95 bu zamanları biz bile zor geçiriyoruz sizin son zamanlarınız biraz bu mevsimde zor geçer evet allah yardımcınız olsun 🥰 inşallah inşallah pozitif olun inanın size iyi gelecek olan yine sizsiniz ☺️
Vrlkdr Esraerdgn95 yaaa 🥰 ne yapalim yaz gebesi olmak bunu gerektiriryor serin serin super gidiyor 😅😅
Esraerdgn95 @Mrscakir vallali tüm gebeler bu hava da bordo bereli 😂 elhamdüllillah her halimize tabii ki şikayet değil ama gerçekten zor geçiyor . Çok haklısınız bende öyle yapmaya çalışıyorum teşekkür ediyorum🩵
Esraerdgn95 @Vrlkdr birde ben yaz kış dondurma yerim normalde de gebelikte de bu arşa yükseldi 😂 karpuz dondurma, şeftali, kavun, muz bu 5li yiyince hep bebek de iri kıyım oldu herhalde gelişim 2 hafta ilerde ☺️😂🤭
SevvaallEr Esraerdgn95 Merak etmeyin bazen bebeğin kafa yapısından ötürü evet dikiş gerekebiliyor yada doktor acmak ıcın kesik atabılıyor ama inanın onları dogum esnasından sonra o kadar hıssetmıyorsunuz kı o hıcbır sey gelıyor sizeee🫠 sonrası içinde korkmayın vajınanız oyle dendıgı ıcın cok acılma oldu genısleme oldu dıyenlerede kulak asmayın bol bol dınlenıp suyunuzu ıcersenız vajına cok guzel toparlıyor kendıni bu süreçte, hafıf dıkısler gecene kadar bıraz batmalar oluyor sadece o kadar 😚
Esraerdgn95 @SevvaallEr çok teşekkür ediyorum gerçekten yorumunuz iyi geldi 🙏🏻☺️ inşallah dediğiniz gibi olur her hamiş kolay atlatır doğum sürecini. 40 çıkana kadar ilişkide yok değil mi ? Yani dikişler de sanırım 1 aya falan ancak düşer toplar
SevvaallEr Esraerdgn95 Yanii kendını hazır etmene bağlı bir durum ama zaten vajınal doğumda en az 1 aya yakın sürekli bir kanama halın oluyor şiddetli olmasada akıntı şeklinde kendini rahatsız etmessen hareket etme olasılığın iyiyse deneyebilirsin benim doktorum 1 ay deemişti :) ama ben ilk 1 ayda hala hafif ağrılar hıssedınce bırqzdaha beklemiştim dikişler 2. Hafta falan kaynamış oluyor zaten ilişki esnasınsan zorlanırsan doktorunla konuş kayganlaştırıcı yazıyor ben doğum sonrası hafif zorlanmıstım zamanla alışıldı ama 😊