Esraerdgn95 @sananegerekvar bu söylediğinizi burada öğrendim, hiç öyle düşünmemiştim. Rabbim her birimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Ipek321 Esraerdgn95 Canım merhaba ben çok yüksek kilolarda doğum yapmadım ama bana Mesela ultrasonda baktıklarında en son oğlum da 3 kilonun üstüne demişlerdi ama doğduğunda 2 kilo 930 gram doğdu sorduğumda da ultrason cihazı yanılabiliyor %100 kesin kilo sonucu vermiyor diyorlar Sen onu düşünme Kendini o şekilde düşünürsen kendini böyle strese sokarsın kilo alıyor nasıl doğuracağım psikolojisine girersin O yüzden sakin ol kesiği Evet zor oluyor ama çabuk toparlarsın kendini hep öyle motive et inşallah da güzel bir şekilde kucağına sağlıklı alırsın bebeğini
Esraerdgn95 @Lekovic teşekkür ederim sizin kaç kesi atılmıştı. İlla ki olacak kesi de ben çok olursa diye endişe ettim sadece bebek büyük olursa yırtılma falan zorlama daha çok olur gibi düşünüp de
Lekovic Esraerdgn95 dikişimi sayamadılar çok fazlaydı ödemden ötürüde dikiş ipleri koptu sürekli 5 yönünde makata doğru kesi yapıldı çok nadir olabilecek bir durumdu buna rağmen çok acı cektigimi söyleyemem ben sadece havalı ödem oluşmaya müsait bir tene sahip olduğum için sonrasında biraz sıkıntı çektim. Ama kolayca toparlandım. Yani burada mühim olan doğumu sağlıklı gerçekleştirmeniz sonrasını düşünmenizin çok anlamı yok zaten hissetmiyorsunuz. Olabilecek en kötü senaryoyla karsılasmis birisi olarak söyleyebilirm ki korkulacak bir şey yok🌸
Esraerdgn95 @Ipek321 gerçektenn öyle oldu, kendi kendime korku saldım resmen bugün sabah duyduğumdan beri. Çok teşekkür ediyorum. İnşallah Allah razı olsun tümm hamişler bi avaz da halledelim sağlıkla kucağımıza alalım bebişleri
Ipek321 Esraerdgn95 birçok şey duyuyoruz ama herkesin doğumu aynı olmuyor gerçekten tecrübeyle sabit 2 tane doğumum oldu İkisi de birbirine benzemedi Mesela bu 3 gebeliğim kendine korku salmamaya çalış canım benim İnşallah hepimiz bir avazda kurtulalım sağlıklı kavuşalım birbirimize Ben de çok teşekkür ederim🥰
Zeyzeyy- Falan ay balım hiç kestiremiyorum ki kendimde bile bazen sancılarım ağrılarım oluyordu kesin doğurucam diyordum ama öyle öyle son güne kadar gittik
dmlyksl Esraerdgn95 3650 doğurdum 39.haftamda 4 kiloya kadar rahat doğurtabilecegini iddia ediyordu doktorum gercekten kesisiz ve rahat bir dogumdu dikişsiz oldu hic te hissetmedim beni zorlayan assa inmedigi için fazla efor sarfettim ve fazla sanci çektim o kadar ama YouTube den nefes egzersizi doğru ikinma tekniklerine de çalıştım
MiranMomy Esraerdgn95 benim bir arkadaşıma 34. haftada bebek 3 kg’ın üzerinde dedi iki doktor ama 35’te doğum yaptı bebeği 2200 doğdu her zaman güven olmuyor ultrason ölçümlerine
Mrvsmt2502 TAkilicci aynı yerden değil çok yakınından kesilmiş benimkiler . Bana da kesmeyelim iyi ıkın dedi ebem ama ben ıkınsamda kafası çıkmadı azcık keseceğim dedi kesince çıktı direkt çocuk kafası iriymiş
TAkilicci Mrvsmt2502 anladım olsun iyi olmuş kesmesi bebeğin bunalmasındansa sağlıklı olsunlar da inşallah
ikincibezelyeayak Esraerdgn95 Rica ederim, ama bazen ilk sağa iner süt sonra sola iner o belli olmaz ki , ikisinin üst salgılaması farklı olıyor doğum yapınca anlayacaksınız . Ama tabi süt olmama ihtimali de yüksek orası ayrı. İns önemli bir şey degıldır gecmıs olsun
Esraerdgn95 @Ipek321 maşallaaah Allah bağışlasın hayırlı evlat olsunlar inşallah. Tabii haklısın canım her beden ayrı herkesin acı eşiği farklı sakin kalıp dua ile doğru zamanda Rabbim nasip etsin 🙏🏻😇
Ipek321 Esraerdgn95 Amin Allah razı olsun canım hepimizin evlatlarını bağışlasın Rabbim. Öyle bol dua motivasyon ile inşallah en güzel en doğru şekilde kavuşalım bebeklerimize 🤲🏼🥰
Esraerdgn95 @dmlyksl teşekkür ederim bende ekstra bakayım çalışayım beden egzersizleri dışında. İnşallah benim ve tüm hamişlerinde sizin gibi sorunsuz geçer doğumları
Esraerdgn95 @MiranMomy aaa o kadar fark etti demek ki yanılma payı var evet ama eksik yada çok. Ya insan bir endişe ediyor ne kadar sakın kalmaya çalışsa da inşallah sorunsuz sıkıntısız geçer doğum sürecimiz
Esraerdgn95 @Lekovic çok geçmiş olsun 💐 ve çok teşekkür ediyorum gerçekten sağ olun 🙏🏻 Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin
leylasinan Esraerdgn95 3700 doğurdum. Daha doğrusu doguramadim kemiğim basıktı 9 cm açılma oldu ama bebegin boynuna kordon dolaninca nefessiz kaldı sezeryana alındım. Şuan 38+3 haftaligim bebeğim 3800 gram 5 agustusta sezeryanım var