Ebru567- Ervahayal benim kızımda tuttu 83 çıkmıştı kızımda oldu arkadaşımın 64 yada 68 çıkmıştı kızı oldu şimdi 47 cikti sonucum doktor kız doye tahminde bulundu ama değişebilir diye düşünüyorum
Ervahayal Ilgaz01 bu ayın sonunda gideceğim canm hayırlısıyla inşlah olmayanı tadarız ikili teste e nabıza girmediler hastaneye gidersem vereceklermiş sonucu sen ögrendinmi ikili teste beta sonucunu
Ilgaz01 Ervahayal amin canım seninde 11 de duysam bende rahat edeceğim ama kızda olsa birdaha dogurmam yıprandım cocuk bakmakta çok zor
Ervahayal Ilgaz01 aynen canım bakımda zor iyi gelecekte gerek + çok yıpranıyorsun büyütmek bakmak kolay değil inşlah rabbim olmayanı verirse bende düşünmeyeceğim bana kalsa yeterde eşim için
Ilgaz01 Ervahayal haklısın canım her erkeğin içinde azda olsa yatıyor erkek bebek sevdası benimki demiyordu fark etmez şu bu radyolog erkek deyince yüzünde güller açtı seninki açıkça demiştir sadece baba oğul olmak istiyorlar galiba
Ervahayal Ilgaz01 aynen canım benimkide ayrım yapmıyor sağlıklı olsun diyor ama gönlünde istıyor hissedıyorum