Seval392 Kızlar ankarada gebe okuluna giden varmı kaçıncı haftdan itibaren gidiliyo ne anlatıyolar ne söylüyolar geve okuluna gitmek için ne yapmak lazım
Zeynep1401 Ne kadar geç giderseniz o kadar iyi aklınızda kalır anlatılanlar 32. Haftadan sonra gitmeniz daha iyi olur
Ayseguls_baby Zeynep1401 merhaba birşey sormak istiyorum mesela benim gittiğim hastane uzakta kalıyor bana. Yakında yürüme mesafesinde devlete gitsem gebe okuluna beni alırlar mı? İlla orada mı takipli olmam gerekiyor
Zeynep1401 Ayseguls_baby ya ben uygulamaya girmiyordum happy kids e geçtim ya o yüzden görmemişim🥲 Baya bi faydası olmuştur ama kafanızdaki soru işaretlerine hep
Ayseguls_baby Zeynep1401 orası nasıl peki bende doğumdan sonra oraya geçicem inşallah 🥹 Evet evet baya faydalı oldu ilk doğumum olacak ❤️
Zeynep1401 Ayseguls_baby burası gibi ama orada da bebek hakkında bilgiler var ve çok faydalı şeyler var😊 ben bebiş doğdu yazisina basmak için çok heycanlıydım hamileyken daha doğum yaptığım gün bastım ve geçiş yaptım diğer uygulamaya😄 Allahım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Ayseguls_baby Zeynep1401 Amin inşallah çok teşekkür ederim ben de kızım doğumca oraya geçeyim o zaman ❤️