Melodimm eylusko Bilirim o hissi insan görmek bile istemiyor birde çayın kokusu çok fena oluyordu.Sanki suyu içince midemde ağırlık oluyordu.
Anasinincani eylusko ne yemek ne Su icebiliyorum. Midem bulanıyor canım istemiyor Bu 3. Gebeliğim her gebeligimd ilk 3 ay böyleyim.
eylusko Nioli ne Annem yanımda ne kaynanam tek başıma bu zorlu süreci geçirmeye çalışıyorum her şey çok kötü tek olmak çok kötü
pembeayakkabilikiz eylusko gerçekten çok az ıcebılıyorum aklıma geldıkce. Bide ayrandan tiksindim ben kutusunu bile görmeye dayanamıyorum 😞
Seelinimo eylusko valla bende normalde hiç su içen biri değildim. Öyle çokta su içmedim zorlama kendini içebildiğin kadar iç. Zaten ilerleyen haftalarda ister istemez sen susuyorsun ve içiyorsun. Şimdi benim bayagı arttı mesela.
eylusko Seelinimo doktor da içmen yararına olur yazmış mesajıma bu ne demek şimdi içmezsem zarar demek 😪
eylusko Babybebi Ay işe yarar mı bilmiyorum ama gerçekten Yarın ilk iş İçtiğim su bardağı var pipetli bardak büyük onu değiştirmek cam Şişem de var Ona geçmek olacak