tahamommy sinemmm38 eğer ki korunmasız ilk ilişkiyse, yumurtlamada gecikebiliyor canım sen yinede adet olana kadar ilaç falan kullanma belki geç yumurtlama olup döllenme olucaktır
Siyahbeyaz_ sinemmm38 2 yıl düzensizlik yaşadım çocuk düşüncesi olmaya başladı iyice saptı adetim. Adet öncesi aman zaten yoktur diye test yaptım gebeydim 5 haftalık. Çocuk düşünceniz varsa hemen olmuyor kuzum 1 sene denedik biz. Stres yapmayın korunmasız ilişkide düzensizlik normal 🍀
sinemmm38 Yusufunannesi_ yok gebelik için değil düzensizlik oluştu gebelik sandık oda değil ama regl olmadım
sinemmm38 Yusufunannesi_ yok gebelik için değil düzensizlik oluştu gebelik sandık oda değil ama regl olmadım Guneselif0 ne zaman düzene girdi kaç ğün gecikme yaşadınız
Guneselif0 sinemmm38 iki üç ay boyunca 7-8 günlük gecikme oldu günleri de değişti farklı tarihte düzenli olmaya başladım 2 3 ay sonunda
sinemmm38 tahamommy evet ilk korunmasız oldu ama iki hafta gecti regl tarihim geldi yinede ne regl var ne gebelik var
tahamommy sinemmm38 olabiliyor canım vücut ilk defa yabancı bişeyle karşılaşıyor sonuçta benim ilk yumurtlamam öyle 40. Günde falan olmuştu 🥲 yorucu zamanlar 😅
tahamommy sinemmm38 evet işte 50. Gün adet olmuştum, vücuda sperm girince düzen şaşıyor işte bazen bi kaç aya düzelir, eğer çocuk düşüyorsanız düzenli ilişkiye devam edin bence
sinemmm38 Yusufunannesi_ nesi garip anlaşamadım yeni bir birliktelik olmuş deneyim yok bilgim yok ki soruyorum tecrübeli bu konuda fikir sahibi insanlara sormanın nesi garip
sinemmm38 Siyahbeyaz_ bazı insanlar evlenir evlenmez hemen 2 ayda hamile kalıyor endişelerim olmuştu ama herkesin yaşadığı durum sanırım