yavuzayse visnelicheescake aynı benimde adetim dündü olmadım testte negatif çıktı hâlâ olmadım beklemelimiyim
yavuzayse visnelicheescake hadi inşallah pcos falan hicbsey yok bende coksukur tedavisiz hamile kalabliyorum olmadı çok üzüldüm yine şükür halime
enessibel Kızlarr hayırlı akşamlar bende hafta sonu test yaptım pozitif çıktı. Beta hcg lerim 14-22-26 şeklinde çıktı iki gün arayla yavaş artış var sizde böyle birşey yaşadınız mı
visnelicheescake enessibel pek anlamam ama yavaş bir az artış gibi gözüküyor bence kaç gün arayla verdiniz bunları
enessibel visnelicheescake evet erken gebeliklerde ilk zamanlar yavaş artış olabiliyormuş inşallah kötü sonuçlanmaz
visnelicheescake enessibel kaç günde bir verdiniz bunun erken gebelikle alakası yok canım ben kızımı erken öğrendim ama daha duzenliydi mesela bu rakamlar bana değişik geldi
visnelicheescake enessibel yaaa bende hani bir gün arayla mı verecek dedim belki düzene girer ama artislardaki sayılar bana çok tuhaf geldi
enessibel visnelicheescake Doktora gittim 14 den 22 ye yükselme olması seviye olarak iyi dedi ama 26 nın biraz daha yükselmesi gerekiyordu yüzdelik hesaplamaya göre bilmiyorum şusn kan takibi yapıyoruz doktorla bakalım inşallah diğer kanlarda yükseliş olur
visnelicheescake enessibel evet 22 ve 26 kafa karışıklığı yarattı bende de inşallah bebişiniz sizinle olur 🥹