Ndf Sevgili anneler merhaba, bebek arabası ve park beşik konusunda bana önerilerinizi yazarsanız çok memnun olurum. Hem kaliteli malzeme hem de uçuk fiyatlar olmadan hangi özelliklerde hangi markadan almam iyi olur? Şimdiden çok teşekkür ederim.
ece499 Ndf Ndf canım ben bebek arabası olarak kanz v-go2 modelini aldım daha kullanmaya başlamadım ama inşallah memnun kalacağım kolay kapanıyor az da yer kaplıyor en çok bunlara dikkat ettim Park yatak olarak da elele madre modelini aldım zaten park yatakların hemen hemen hepsi aynı diye düşünüyorum
myangelson Ndf bebek arabası travel aldım ben joell memnunum suanlik oğlum 5 aylık. Yatak olarak da Elele bonte aldım çok memnunum
Ndf myangelson travel set mi? Zamanla ergonomik olmadığını kabin boy tercih edilmeli diye bir sürü video izledim ama tabii reklam mı ciddi öneri mi anlamak mümkün olmuyor.
myangelson Ndf evet travel set bizim buraya daha kullanışlı buldum. Tatil yerinde yaşıyoruz yollar parke taşı deniz kenarı falan hep öyle asfalt çok yok travel çok daha kullanışlı oluyor. Evimiz de giriş kat girip çıkarken zorluk olmuyor. Arabanın bagajında da sıkıntı yaşamıyoruz o yüzden öyle aldım. Bana ağır gelmedi memnunum