nilefill Sevgili kızlar,bir kaç aydır tüm yorumları okuyorum.Bebek istiyorduk bize nasip oldu.Dileyen,isteyen,hakeden herkse bu güzel günde rabbim nasip etsin.Kucağımız boş kalmasın 🙏🏻🐣
gulceey nilefill Allahım isteyen , hakeden tüm herkese yaşatsın bu güzeli duyguları ❤️ kimsenin kucağı boş kalmasın mübarek cuma gününün hürmetine kabul olsun dualar inşallah 🌼
cizgilidefter nilefill ben de dün öğrendim. Allahım isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin. Bizlere de kolay gebelikler inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Mutlu_Bir_Anne3 nilefill Öncelikle tebrik ederim. Sağlıkla ilerlesin ve Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 Ben de ikinci bebeğime gebeyim. Dilerim ki evlat isteyen herkese Allah en kısa zamanda nasip etsin, kucakları bebek, evleri neşe dolsun inşallah 🙏🏻🌸
babygirl02 nilefill allahım isteyen bekleyen herkese nasip etsin hamilelerin duası kabul olur derler gerçekten anne olmak isteyen bekleyen herkese nasip etsin allahım 🤲🏻🌸
maco61 nilefill ya bende 2. Yi istiyorum 3 yaşında bir kızım var banada dua edermisin iki duyguyuda tatmak istiyorum bir erkek hayırlı salih kul olsun isterim başka çocuk düşünmüyoruz 2 duyguyuda tatmak istiyorum bu ay deniyeceğiz bana dua edermisin çok ihtiyacım var ☺️ Allah razı olsun sende sağlıkla kucağına al bebeğini
Yusufunannesi_ nilefill Amiiiiin 🤲🏻 bana da dua eder misiniz lütfen? Oğlum 6 yaşında, bir kardeşi olsun çok istiyorum 😢
mylittlebaby_ nilefill aminn inşallah isteyen herkese versin allahım 🫶🏻 Bana da dua edin lütfen 2 yıldır bekliyorum anne olmayı 🥲